Красива краса – це більш ніж просто приємний вигляд. Це спосіб життя і думки, вміння носити чарівність через життя.
Веб-сайт Я чую людей, які люблять бути красивими.
Audrey Hepburn.
Р.
«Для ваших губ, щоб бути красивими, говорити тільки такими словами. Для красивих очей дивляться на хорошу людину. Щоб зберегти вашу фігуру стрункими, поділитися їжею з голодом. Для волосся бути красивими, дати дитині грати пасма щодня. й
«Масаж жінки не в одязі вона носить, на її фігурі або в її волоссі. Краса жінки слід побачити в очах – це двері до свого серця, місце де любов життя.
код товару: Bellucci
«Я відчуваю себе гарним і комфортним, але не тому, що я красива. Я знаю багато красивих людей, які живуть жахливими. І почувають себе дуже погано. Почуття внутрішнього комфорту - це не те, що ви шукаєте, але як ви відчуваєте всередині. Я щаслива людина, тому що я досвідчена багато любові до себе - маю дуже велику сім'ю.
Анджеліна Джолі 28829
«Я завжди думав, що я виглядав як лялька-шпилька з величезним ротом і прямим волоссям. З часом виростите і усвідомлюєте, що всі речі в собі повинні бути прийняті. А потім ви поцілуните кохану людину і ви знаєте, що ці губи є для. Коли хтось любить тебе і коли ви зробите когось щасливим, ви раптом починаєте відчувати себе найкрасивішою людиною в світі.
Софія Лорен
“Якщо ваше тіло далеко від ідеального, ваша шкіра не настільки прозора, як ви хочете, якщо ви маленькі, це не трагедія. Краса має інші механізми, що надходить з інших джерел. Краса не фізичний стан, це внутрішня відчуття, що відображається в очах. й
Шарон камінь
«Воістину красиву жінку завжди подобаються іншим жінкам і людям в цілому. Вона не приймає конкурентів, інтригу і вілли. Якщо ви зрозумілі, ви будете красивими. Ніяких. Деякі красиві як троянда, деякі як кактус.
Емаль Ватсон
Габаритний зображення
«Краса не довге волосся, тонкі ніжки, засмагла шкіра і відмінні зуби. Краса є обличчям тих, хто просто хрящий і посміхався. Краса є рубцем на коліні, що залишилося, так як ви були трохи. Краса - це кола під очима, коли ви любите і не можете спати. Краса – це те, що ми відчуваємо на внутрішній стороні і як вона змінює нас назовні. Краса - це всі тріщини і всі поцілунки, які зберігають пам'ять. й
Майя Плісецька
«Не втеча з зморшок. Стара людина або стара жінка смішна. Ви знаєте, є старий сад і новий сад. Чи є вони добре занурені або не є іншої матерії. Це те ж саме обличчя людини: завжди видно, чи він занурився або нехтує. Якщо ви нічого не робимо, просто лежите на дивані, немає фігури. й
Аудрі Тоту
«Деліксація і негабаритність – це те, що я особливо ціную у людей. Я хочу, щоб вони в мене. Ви повинні зробити макіяж так, щоб ніхто не помітив його і кожен вважає, що це ваша природна краса. Ви повинні дізнатися, що навіть невеликі недоліки можуть стати початком ваших небажаних переваг. Зміст є більш важливим, ніж зовнішній вигляд. й
Меган Фокс.
«Видатність – потужність. Але тільки тоді, коли не хвилюється перед іншими, як прапор. Це люди, щоб вирішити себе, чи є ви сексуальні або ні. й
Cate Бланкет
«Особливе сонечко. Ви не можете повернути час назад, але ви можете перейти до місця проживання. Краса з'являється в межах, тому здоров'я повинна стати першим. й
Огляд: espalhafactos
Джерело цитат: citaty
через citaty. Контакти