Як змінити життя дорослим

Ви знаєте, що найбільш поширена фраза?

«Я хочу змінити життя, але я не можу. Більшість змін, які я зроблю рано чи пізно «пропустити» або не випускати бажані результати.

Яка зміна приходу до життя?

Це божевільна болить трохи, але- .

Ви. Ви є двигуном і зупинкою ваших змін.й Зміни життя не відбуваються самі, вони є результатом ваших дій або бездіяльності.

Алас, не тільки фізична бездіяльність, але і психологічна. Або, російською мовою, не сильного бажання, яке тісно пов'язане з синдромом жертви.

Як змінити життя дорослим?

Синдром «І не вдасться», «Я не в змозі») утворюється з дитинства. Це дуже зручна маніпулятивна позиція, завдяки якій ми отримуємо різні бонуси: в дитинстві це підтвердження любові батьків, пізніше – симпатія, допомога та підтримка інших людей. Тим не менш, за час, коло людей, які хочуть відчути себе шкода для нас, але звички бути жертвою залишається. З руїни наш зв'язок зі світом.

Потерпіла позиція є однією з масок нашого себе, яка має властиву небажання розвиватися. Ви в повній мірі захочете. Що таке самореалізація? Таке задоволення первинних потреб замінює прагнення до розвитку, аспект, який відрізняє нас від ущільнень - море і диван. Розроблено кондиційне молюскове рефлекс - приховати в раковині при перших відчуттях дискомфорту.

Потерпіла позиція - це параліч волі. І не буде автоматично вбудованої якості, це м'яз, який потребує щоденної підготовки.

Отже, перший крок до зміни не встановлює цілей на 5 років. Перший крок – позбутися від потерпілого синдрому! Але не агресія: боротися проти себе – це непромісна окупація. Необхідно приймати рішення для підвищення внутрішнього переможця.

Крок другий: Стоп виправжує вашу бездіяльність будь-яким іншим – минулим, присутнім, майбутнім. Займіть відповідальність за ваші дії та результати та оголошуйте, що ви є єдиним автором вашої історії.

Якщо ви шукаєте причини, що відбувається з вами поза, то ви також знайдете вихід. Але якщо зовнішні обставини регулюють життя, то вони вирішили, що ваше життя буде схожим. Шукаєте щось поза, ви консолідуєте вашу безповоротність!

Щоб втілити зміни в життя, потрібно свідомо відкрити світ. Отримаєте відгуки від нього, що не завжди росій, і діють відповідно.

«Я спробував, але я не вдалося,» «Я можу це зробити, якщо я впевнений, що я досягне,» «Я хотів би це зробити, але обставини такі, що неможливі» – атлас, але це неадекватна реакція. Вони підтримують і посилюють стан жертви. Збір і збирання з дитинства наших збоїв, помилок, ран, ми звикли до взаємодії з світом у форматі «набряк – невдача, поганий». Щоб вийти з потерпілого положення, потрібно взяти відповідальність за ваше життя і встановити контакт зі світом у форматі «обстежка – зростання, можливість».

Ви можете подумати, що це є загальним для людей, які виростили в сім'ї лідерів, або передових батьків, або саморозвитку гурусу, і це також Зупинка. Люди, які живуть в положенні «обстежка – можливість» просто раз прийняли рішення про те, що Автори власного життя і слідувати за тим, що. Вони приходять з багатих і бідних сімей. Від притулків, Голосакустських таборів (відповіли комусь!) та притулок. З сімей аристократів і найбагатших династей. Ризик договору вірусу потерпілого є тим самим, а також шанс бути заліковані власними зусиллями.

Ваше минуле, що це, не визначає ваше майбутнє.

Як правило, люди приходять розуміти необхідність зміни, коли всі шари життя повільно (і, можливо, вже швидко) і обов'язково опадають перед очима: вони не хочуть працювати з словом «на всіх», зв'язки в «попередній» стані, здається, що багато років життя було відкладено ... Чи варто чекати таких критичних точок? Я не знаю.

Найскладніший крок – відокремити нас від звичайного.

Де ви дійсно не хочете йти, ви просто повинні бути. Де болить більшість, ти найближчий до джерела рани. Я розумію, як важко і страшно, щоб доторкнутися до ран знову, але дозвольте мені запитати вас: Як довго з’ясували рани? Чи допомагає він? Болі рельєфу? Як довго тримати це?

Не буде легше видалити джерело болю один раз і назавжди, лікувати рану і дати його загоєння? Хоча я визнати, що не всі готові лікувати рани самостійно.

Алас, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, хто мій колег, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні Ваше особисте завдання. Це глобальне право вибору. Де здається, що немає ніякого виходу, вправо вибрати, що вихід знаходиться поруч. Скористайтеся ним. Це єдиний шанс жити яскравим, цікавим, насиченим життям автора Своїх Дестинів.

Сценарій Vicko Julia
Фотозвіт: Ірина Джуль

juika.photocentra.ru/portfolio