583
Ми одружені 16 років, але я люблю її як перший день.
Я зустрілася з любов’ю мого життя в 17 році, коли ми обидва працювали на Burger King. У перший раз я думав, але незабаром ми стали друзями, а потім почали знайомство. Через місяць я запропонував їй, і через 5 місяців після того, як ми зустрілися, ми одружилися.
Ми одружилися протягом 16 років. Ми дуже добре разом, але це не завжди так. Я не знаю пара, яка ніколи не була проблемою. Наприклад, ми проживали окремо протягом шести місяців.
У нас завжди є мільйони причин, але я почав шукати джерело наших проблем: Я не виконав своїх зобов’язань.й
Нехай мені зрозуміло: «Я люблю тебе» недостатньо. Ваші дії говорять більше. Я знайшов 12 ефективних способів показати свою дружину, скільки вона означає мені.
1,1 км Неважливо, що настрій я в будь-який день, коли я обирає, щоб любити її Іноді я, як і всі живі люди, знайти себе в втраті. Я не можу бути любим чоловіком. Але я все ще моя дружина, моя дружина вранці, я розмовляю її як звичайно, я текст її весь день.
Коли ми розуміємо, що Любов - це свідомий вибір.Ми не зупиняємо нашу негативність на нашому партнері, навіть якщо ми хочемо кинути посуд на підлозі.
2,2 км Я вирішив не шукати інших жінок, як я шукаю дружину. Тут привабливі люди всюди. Природно, ми бачимо їх, але існує велика різниця між ними і роздягаючи їх.
Єдина людина, яку я шукаю, є дружиною.
4. У Я не бачу, що мій ego впливає на мої рішення Нерідко я переоцінив, і він вийшов з боків. Моя дружина має чоловічих друзів. Але я повірю, що я повинен бути єдиною людиною в її житті.
В результаті мені довелося зрозуміти, що Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Якщо ви приймаєте рішення під впливом власної гордості, нічого не станеться.
5. Умань Мій Тітка, який був хорошим другом дружини, загинув цей тиждень. Моя дружина розповіла мені, що похорон відбудеться в Wisconsin (дивитися на Maui).
Я почув її, так що я просто купив квитки до Wisconsin без запитань.
6. Жнівень Це нормально для мене, щоб тримати свої почуття і думки до себе, особливо якщо це важко для мене. Ми навчимося відкрити для себе як наші відносини, так і для себе.
Тепер я можу чесно сказати, як я відчуваю, особливо коли я дійсно хочу тримати тихий. Моя дружина слухає і захує мене, допомагає мені впоратися з почуттями.
7. Про нас Я був повним, навіть занадто багато. Вражаю свою впевненість.
Найкрасивіші люди – ті, хто впевнений. Але більш важливо, якщо ви хочете жити довго щасливим життям, вам потрібно подбати про здоров’я.
8. У Я витратив 12 років, доставляючи хліб в магазинах і захопив свою роботу. У 2011 році я розповіли, що я хотів би переслідувати мрії життя стати письменником. Вона допомогла мені зробити мій сон
Неймовірно перемагати мрії разом. Ви стаєте командою і зміцнює відносини, як ніхто інший.
9. Навігація Я втратив вагу і навчився бути гарною любов'ю, тим самим показати свою дружину, наскільки важлива наша любов є... це означає багато, особливо якщо ви довге разом. Завжди намагатися бути ще краще для неї.
10. Я насолоджуюсь шлюбом стільки ж, скільки під час мого медового місяця Honeymoon - це час, коли пара знає один одному; безтурботний, хвилюючий час. І дайте його швидко. Ви можете повернути радість через пригоди та спілкування.й Моя дружина і я завжди шукаю час, щоб піти і зробити нові речі разом.
11. Моя дружина і я розумію, що іноді ми повинні прийняти перерви один від одного. Кожен з нас має право сидіти окремо, зустріти друзів або навіть залишити. Короткий поділ не знищить відносини; навпаки, він тільки зміцнить його.
12. Я намагаюся дати їй маленьку увагу: Я відчинив двері перед нею, допоможи їй з машини, даруйте їй квіти і зробіть чай. Я зробив, що 16 років тому і я все ще зробити. Так, ми вже давно разом, але це не означає, що я можу припинити догляд за нею.
Вибачте трохи, зберігайте те, що ви обіцяєте.й Покажіть свою любов, прокинувшись вранці і свідомо позбавляючи, щоб продовжити любити її. Зробіть свій внесок у шлюб, ніколи не перестайте намагатися, і винагорода буде довгою, міцною, екологічною любов'ю.
www.badfon.ru/download/happy-couple-balloons-romance/1280x800