Чому iPhone зображення завжди 9:42 або 9:41?

Ви помітили, що протягом декількох років у всіх комерційних та скріншотах iPhone повторюють однакові номери: час на екрані смартфона завжди 9:42? Після приходу IPad цифри почали повторювати для нього: на всіх рекламних роликах і скріншотах планшета, годинник показує 9:41.

Що означає ці цифри? Чи є це випадковий вибір дизайнерів Apple? Веб-сайт Він пропонує зрозуміти цю проблему разом з головним розробником компанії Secret Lab John Manning.

Джон намагався вирішити цю головоломку шляхом обчислення математичних формул і порівняння дати, але не avail. Поки він вирішив, що не було розумного пояснення для явища. Після того, як Apple знову поширила IPad і загадкові номери з'явилися на екрані, він зрозумів, що це не може бути збігом. Як знайти рішення для засмаги Apple чисел?

Все відбулося випадково. Джон пішов у магазин Apple в Пало Альто, де він бачив старший віце-президент iPhone Scott Forstall. Ми доставимо підлогу до Івана.

С ***

Я хотів піти до нього і сказати hello, але потім я помітив щось.

Час на iPad змінив. Всі торгові марки iPhone показують годинник на 9:42 a.m. Не знаю, чому, хоча багато хто speculated.

Але годинник IPad вже 9:41. Хм.

Я підійшов до столу Скотта, який прокинувся в той момент, демонструючи новий пристрій, введений в себе і відразу потрапив в точку.

«Чому змінився час? І для цього, чому пекло робить iPhone завжди шоу 9:42?

Сміхається худоба.

«Ви хочете знати реальну причину, чому ми обрали цей час? ?

Я не відданий без приховування мого незадоволення.

Коли ми готуємо брелок, ми намагаємося переконатися, що великий анонс нового продукту падає навколо крутої хвилини презентації. Ми хочемо переконатися, що час на екрані з'являється великий образ нового пристрою, час на ньому близько до того, що годинник в залі показує. Але ми знаємо, що ми не будемо точно 40 хвилин. ?

«Так ви приймали пару хвилин. й

Так! Для iPhone ми взяли 42 хвилини. Що було досить точним, тому в разі iPad ми вирішили взяти 41 хвилини. Це секрет чарівного часу. ?

«Так ви сказали, що ви підібрали потрібну кількість для ваших потреб, а потім використовували її в головній доповіді та весь рекламний матеріал». ?

Я! Ось так просто.

С ***

9 січня 2007 р., о 9:00, Стів Джобс взяв участь у конференції Macworld & Expo. Після 35 хвилин свого виступу він сказав: «Я шукав цей день протягом двох років». І в 9:42 a.m., Стів представить iPhone. Я маю на увазі, Час в рекламних матеріалах Apple майже точний час оголошення iPhoneй

Я також можу вирішити таємницю iPhone календаря, щось схоже, "Чому календар на коробці та iPhone оголошення завжди на 9-му, вівторок?" З 9 січня 2007 р., у вівторок, і всі знають на 9:42

через infoglaz.ru/? р=82990