Як принести креативне мислення в життя: 3 прохолодні вправи

Кожен з нас творчий! Якщо ви схильні до себе про це, значить тільки одне: ваш внутрішній творець впаде до глибокого сну, що межує з комою. Це не випадок. Ми спробуємо зберегти його?

Яким чином середня людина витрачає більшу частину свого часу на роботу? Терміни, ділові зустрічі та зв'язки з клієнтами, день після дня є однаковими. Все це позашкідливо відсмоктує енергію і напалем вигорає думки про творчість. Для роботи немає міцності. Ви будете збережені трьома простими творчими вправами, які ви можете зробити в будь-якому місці. Вони займе трохи часу, і результат, кажуть, просто чудовий. Веб-сайт Я хочу перевірити це для себе :-

Вправа 1: Напишіть вручнуЩо добре? Знімає стрес, знімає з творчого стопору.

Цей прийом базується на відомій техніці Юлії Камерон у Шляхі художника. Оригінальна версія дозволяє писати три сторінки тексту з кожним днем. Його мистецькі заслуги неважливо, ви просто кидаєте потік свідомості на папері. Це звільняє мозок від випадкових думок і досвіду, пробуджуючи здатність створювати.

Для цього на робочому місці не потрібно виділяти час вранці. Головне, що ви пишете вручну, тому будуть залучені більше областей мозку. Навіть якщо ентузіазм досить повторити фразу «Я не знаю цього безтурботних речей» всі три сторінки, мозок буде вдячний за дихання.

Вправа No 2: Композитний хайкуЩо добре? Організовує думки.

Наступне завдання просто незрівнянне в ситуаціях, де ви починаєте працювати над новим проектом і намагайтеся донизу. Кожне завдання може бути скорочене до трьох питань:

• Що ви знаєте?
  • Яка ідея?
  • Що таке точка?
Відповіді не завжди лежать на поверхні, вони часто важко формувати.

Щоб зробити замовлення на голову, спробуйте писати хайку. Нагадуємо, що це жанр японської поезії, відмінна риса якої є спеціальною системою побудови вірша. У класичному хайку є всього 17 списків, і вони зазвичай діляться за наступним замовленням: 5 - 7 - 5. Написати про те, що надихає вас в даний момент, речі, які ви хочете зрозуміти, або просто ваші думки про поточний проект.

Вправа 3: Намалюйте обидві рукиЩо добре? Вона допомагає весело і навчатися Zen.

Ззовні процес може виглядати досить дурно і смішно, але розслабляє з гурою. Малювання своїми руками одночасно стимулює як півсфери мозку. Візьміть маркер в правій і лівій руці і поставте все, що ви хочете на шматку паперу.

Важлива точка: малюнки, зроблені з кожного боку, повинні повторювати один одного в дзеркальному зображенні. Не потрібно Perfectionism, орієнтуватися на рух і процес, а не результат.

www.visualnews.com/2015/09/15/these-3-creative-exercise-will-cure-what-ails-you/