«Імарин, що вранці, коли ви прокинулися, вони дають вам $ 86,400. й

- Уявіть, що кожен ранок, коли ви прокинете, ви даєте $ 86,400 з єдиною умовою, яка ви витрачаєте все протягом дня, невикористаний баланс від вас, коли ви йдете на ліжко, це такий подарунок, але гра може закінчитися в будь-який момент. Питання: Що робити з грошима?

- Цей чарівний банк доступний всім нам - це час!Він відповів, що він буде витрачати кожен долар на власний задоволення і на придбання букета подарунків тим, хто любив. Я не знаю, що я не можу витрачати $ 86,400 на день на себе і близьких; але де ви йдете? ?

Пороги великої кількості, з якої постійно протікає секунди. Щоранку, коли ми прокидаємо, ми отримуємо кредит на 86,400 секунд життя в день, і коли ми падаємо ввечері, поставка зникне, і що не жили в день втратили. Щоранку, магія розпочинає нове, і ми надали 86,400 секунд кредиту.

І ми граємо за правилом, що неможливо залякати: банк може закрити рахунок в будь-який час без попередження; життя може зупинитися в будь-який другий. Що ми робимо з нашими 86,400 секунд на добу? Друге життя є більш важливим, ніж долар, право? й

Автор: Марк Леви
"Бетвейн небо і Землі"

через fit4brain.com/9960