Хороший приклад того, як соціальні медіа можуть зробити звичайну людину терористичною

Це Ведерендерний юббал з Канади, він є Сихом і не має нічого спільного з тероризмом. Але це не важливо, щоб деякі вивертають, які фотошопували одну з своїх самой. Неназваний півкунстер "пут на" жіночий ремінець, заміщав iPad в руках з Кораном, і додано непристойний осаджувач на фоні. Очевидно, що фото було взято як приклад чорного гумору на основі рацизму, але медіа серйозно приймали.

Вірменський юббаловий оригінальний селфі

Фото від Virender Jubbal до і після Photoshop. IPad був замінений Кораном, ременем самогубства був поставлений на вершину сорочки, а ледь помітний осенімітатор був розміщений на ванну, як чіткий знак, що фото гумористичне.

р.

Але фотозйомки незабаром звернулися увагу про-інформаційних груп, які почали претензувати на те, що вірмен був терористом, який бере участь у нападах Парижа.

Зробляти новини швидко розповсюджувати на публічні та персональні сторінки користувачів.

Далі новина навіть з'явилася на кришках декількох газет.

Новини завершився на передній сторінці популярної італійської новинки сайту SkyTG24, яка налічує майже 2 млн. Твіттера.

Тим не менш, хвилювання про цю фотографію почали різко зануритися, як тільки Вірендер Юббал опублікував цей запис.

«Подивитися останні ретвіти. Почнемо з головне. Я ніколи не був до Парижа. Я бачу чоловіка з турчаном. Я живу в Канаді. й
Як тільки правду виявлявся, громадська реакція була змішана, деякі розбиті ЗМІ, які не перевірили факти, вводять сотні тисяч людей, а інші почали звинувачувати вірмена, звинувачуючи його в деяких онлайн терористів.

Tags

See also

New and interesting