«Я не можу це зробити без мене. Це важко для нього.

Психолог Юлія Саукова розповідає про сильні жінки, які дуже часто допомагають своїм чоловікам.

Жінки в їх непідконтрольній спробі допомогти іноді зробити абсолютно непотрібні речі, які не тільки не допомагають, але і навіть завдати шкоди іншим. Особливо це стосується чоловіків. Подаруйте мені кілька прикладів, які часто зустрічаються в консультаціях.

Жінки живуть або знайомляться з чоловіком, таланти якого ніхто не може оцінити! Він є великим музикантом (артистом / бізнесменом/програмістом/науковим діячем), але ніхто інший розуміє. Він не купує квіти жінки, подарунки, або займіть її на кав’ярню, відкинувши його не працювати і чекаючи когось, щоб просувати його! Далі, за ним, все буде відмінно. А жінка чекає, працює сама, допомагає йому, оплачує все. Рік, два ... Теґи

Ще одна ситуація: жінка живе з чоловіком в цивільному шлюбі, він навіть купує щось для її періодично і іноді бере її десь, але говорить, що він не готовий до більш серйозних відносин (крім витрат часу разом і сексу), він не хоче дітей, він не хоче сім'ї ще, тому що він мав дуже важко минулі відносини / він ще не піднявся до ніг в нормальному вигляді / він ще не зробив прогулянку / він повинен спочатку розлучатися дружиною / він повинен спочатку стати багатим. Жінки вірять і чекають, подає йому на рік, два роки. Теґи

Але ні в якому разі нічого не буває, і жінки думають, "Я думаю, що я не намагаюся досить важко!" Я, ймовірно, не вставляю багато в ньому! Вони загартовані до іншої і третьої роботи, служать, і зараз є вагон.

Я хочу допомогти мені! Я хочу зробити це і для нього. Чи можу ви сказати мені, що я можу зробити? Він не зможе зробити це без мене, він буде важко!

І тоді я спокійно відповідь: «Найбільшого і найголовнішого, що ви можете зробити для чоловіка, щоб зупинити його. й

До тих пір, поки жінка в відносинах бере активну позицію - роботи, надає - чоловік не буде робити це або буде ледь.

Якщо людина не хоче марити тебе, не послужить йому.

Ви не повинні мати сексу з ним і дати свою енергію. Не пробачте все: нездатність, нездатність, зв'язок.

Всі ці випадки вказують тільки низький рівень самооцінки у жінки, що вона не дуже цінує себе, не поважає і не любить.

Якщо ви хочете зробити чоловіка чоловіка, зупинити допомогу йому, відьмавшись з ним, хвилюючись про його помилки. Допомагати жінці вирішувати свої проблеми і допомогти жінці.

Забудьте слова «допомогти чоловіка» Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Віра в нього. Сила - це віра проявляється тільки в щирому диві. Важливо побачити кращі якості у людини. Гарний або спокійний настрій. Так що він не витрачає всю свою енергію на демонтаж будинку і що він впевнений, що задня надійна. Приємна атмосфера в домашніх умовах - це чистий і смачний. Якщо ви хочете, щоб ваш чоловік став міцним і сміливим, не навчайте його життя, не потрібно ніяких порад, не допоможи йому фінансово в своєму бізнесі, не соромтесь його! Навіть якщо у вас виникли труднощі, не варто брати участь у роботі, нехай він росте на труднощі. Людина росте через труднощі, розвивається, зрілі, зміцнює і починає поважати себе! Якщо виникають фінансові проблеми, як і раніше будуть в гарному настрої, навіть якщо у вас є тільки гречана або рис на столі. Зробимо це ясно Вашому чоловікові, що він дорогий вам у всіх обставинах, і зміцнить свою віру в надійну задню!

Подбайте про себе і красу, навчайтеся насолоджуватися все і бути задоволеними, тоді ситуація зміниться, і ви побачите, як людина почне перетворюватися в принцесу!

І якщо чоловік не несе відповідальності за тебе, то він, ймовірно, не ваш чоловік. Необхідно працювати з самооцінкою, а потім прийдуть нормальні відповідальні представники сильної статі. Ви не повинні скомпрометувати і жити з самооцінкою загиблого року після року.

Дівчата, перш за все, ви повинні стати жінкою, навчитеся цінувати себе, навчати обрядів і практик для трансформації життя, залучати себе і ваші думки!

Далі кожен чоловік покаже свої кращі якості поруч з вами.

Будь ласка, не зашкодуйте своїх чоловікам, а також постійної допомоги. Вони можуть зробити все!

Тексти пісень, а це означає: Повірити чоловіка і дати йому можливість стати вашим героям.

by oldgitsfunnies.blogspot.ru/ 2015_05_01_archive.html