«Я не можу це зробити без мене. Це важко для нього.

«Я не можу це зробити без мене. Це важко для нього.

Психолог Юлія Саукова розповідає про сильні жінки, які дуже часто допомагають своїм чоловікам.

Жінки в їх непідконтрольній спробі допомогти іноді зробити абсолютно непотрібні речі, які не тільки не допомагають, але і навіть завдати шкоди іншим. Особливо це стосується чоловіків. Подаруйте мені кілька прикладів, які часто зустрічаються в консультаціях.

Жінки живуть або знайомляться з чоловіком, таланти якого ніхто не може оцінити! Він є великим музикантом (артистом / бізнесменом/програмістом/науковим діячем), але ніхто інший розуміє. Він не купує квіти жінки, подарунки, або займіть її на кав’ярню, відкинувши його не працювати і чекаючи когось, щоб просувати його! Далі, за ним, все буде відмінно. А жінка чекає, працює сама, допомагає йому, оплачує все. Рік, два ... Теґи

Ще одна ситуація: жінка живе з чоловіком в цивільному шлюбі, він навіть купує щось для її періодично і іноді бере її десь, але говорить, що він не готовий до більш серйозних відносин (крім витрат часу разом і сексу), він не хоче дітей, він не хоче сім'ї ще, тому що він мав дуже важко минулі відносини / він ще не піднявся до ніг в нормальному вигляді / він ще не зробив прогулянку / він повинен спочатку розлучатися дружиною / він повинен спочатку стати багатим. Жінки вірять і чекають, подає йому на рік, два роки. Теґи

Але ні в якому разі нічого не буває, і жінки думають, "Я думаю, що я не намагаюся досить важко!" Я, ймовірно, не вставляю багато в ньому! Вони загартовані до іншої і третьої роботи, служать, і зараз є вагон.

Я хочу допомогти мені! Я хочу зробити це і для нього. Чи можу ви сказати мені, що я можу зробити? Він не зможе зробити це без мене, він буде важко!

І тоді я спокійно відповідь: «Найбільшого і найголовнішого, що ви можете зробити для чоловіка, щоб зупинити його. й

До тих пір, поки жінка в відносинах бере активну позицію - роботи, надає - чоловік не буде робити це або буде ледь.

Якщо людина не хоче марити тебе, не послужить йому.

Ви не повинні мати сексу з ним і дати свою енергію. Не пробачте все: нездатність, нездатність, зв'язок.

Всі ці випадки вказують тільки низький рівень самооцінки у жінки, що вона не дуже цінує себе, не поважає і не любить.

Якщо ви хочете зробити чоловіка чоловіка, зупинити допомогу йому, відьмавшись з ним, хвилюючись про його помилки. Допомагати жінці вирішувати свої проблеми і допомогти жінці.

Забудьте слова «допомогти чоловіка» Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Віра в нього. Сила - це віра проявляється тільки в щирому диві. Важливо побачити кращі якості у людини. Гарний або спокійний настрій. Так що він не витрачає всю свою енергію на демонтаж будинку і що він впевнений, що задня надійна. Приємна атмосфера в домашніх умовах - це чистий і смачний. Якщо ви хочете, щоб ваш чоловік став міцним і сміливим, не навчайте його життя, не потрібно ніяких порад, не допоможи йому фінансово в своєму бізнесі, не соромтесь його! Навіть якщо у вас виникли труднощі, не варто брати участь у роботі, нехай він росте на труднощі. Людина росте через труднощі, розвивається, зрілі, зміцнює і починає поважати себе! Якщо виникають фінансові проблеми, як і раніше будуть в гарному настрої, навіть якщо у вас є тільки гречана або рис на столі. Зробимо це ясно Вашому чоловікові, що він дорогий вам у всіх обставинах, і зміцнить свою віру в надійну задню!

Подбайте про себе і красу, навчайтеся насолоджуватися все і бути задоволеними, тоді ситуація зміниться, і ви побачите, як людина почне перетворюватися в принцесу!

І якщо чоловік не несе відповідальності за тебе, то він, ймовірно, не ваш чоловік. Необхідно працювати з самооцінкою, а потім прийдуть нормальні відповідальні представники сильної статі. Ви не повинні скомпрометувати і жити з самооцінкою загиблого року після року.

Дівчата, перш за все, ви повинні стати жінкою, навчитеся цінувати себе, навчати обрядів і практик для трансформації життя, залучати себе і ваші думки!

Далі кожен чоловік покаже свої кращі якості поруч з вами.

Будь ласка, не зашкодуйте своїх чоловікам, а також постійної допомоги. Вони можуть зробити все!

Тексти пісень, а це означає: Повірити чоловіка і дати йому можливість стати вашим героям.

by oldgitsfunnies.blogspot.ru/ 2015_05_01_archive.html