717
Що потрібно робити в 20 років, потім пройти через життя
20 років до 30 років - це час, щоб дізнатися, хто хоче бути, як особисто, так і професійно. Для того, щоб стати успішним і задоволеним людиною в майбутньому.
Веб-сайт Я збирав поради користувачів соціальної мережі Quora, які хочуть отримати в своїх 20-х роках.
Напишіть свої цілій Уявіть свій ідеальний життя в 5, 10 і 20 років. Щоб мрія не залишалася назавжди тільки мрії, напишіть все: цілі, способи їх досягнення. Таким чином, ви точно знаєте, що ви хочете, і ви не забудете нічого, адже ви завжди зможете «дивитись». Не слідуйте за вами. Не дозволяйте гордості або сліпоти вас. Є сотні можливостей у світі, і такі якості важко побачити їх. Поставити себе, «Що не правда?» Що, якщо я неправильно? ? Читати якомога простіше.й Ви отримуєте диплом, але ви ще не знаєте багато. Читати книги про все, що Вас цікавить. Так, протягом декількох років ви дізнаєтеся, що ви не навчитеся в школі та університеті. Не намагайтеся жити чужим життям. Виміряйте свої досягнення, якщо хтось інший вимір простий, але ви ніколи не відчуєте, що ви досягали нічого. Не робіть нічого, тому що ви «збудете». Ваше життя належить Вам і нікому. Не шкодуйте про минуле. Є два типи людей: деякі погляди назад, інші виглядають вперед. «Я можу піти там, щоб навчатися», або «О, якщо я задружився, то буде казка.» Ці люди постійно дивляться на причини, щоб пошкодити і пропустити можливості. «Я збираюся подбати про свою сім’ю», «Я можу це зробити, і я зроблю це». Життя для них – це можливість виростити і навчатися, кожна невдача – це урок, а не причина для себе. Скажіть свою сім'ю, скільки ви любите їх. Зробіть його звичкою. Якщо ви хочете поділитися життям з коханими. Покажіть свої почуття, не сором'язливі - повернемо в сотню. Подбайте про здоров’я. Багато людей більше 40 витрачають всі свої гроші на наркотики. Перемістити більше – чим раніше ви звикли до неї, тим простіше буде продовжуватися в доросле життя. Але оберіть фізичну активність, яку ви дійсно люблю, або ви будете кинути найближчим часом. Заощаджуйте гроші на старий вік. Ви отримаєте менше, ніж ви заробите. Відкрийте пенсійний рахунок в надійному банку і поповніть його регулярно - чим раніше ви почнете, тим більше відсотків буде курсуватися. Якщо ви хочете, не у віці 55 або 60 років. Задати питання. Багато в житті залежить від обміну думками і ідеями. Запитайте питання - отримайте відповіді від різних людей, а можливості прийдуть на відповіді. Вчені вірять, що це прагнення до знань зміцнює особисті стосунки, оскільки ви слухаєте свого партнера, і сприяє розвитку кар'єри, тому що ви не приховує бажання вчитися і рости. Використовуйте зубну мулі.У майбутньому не сидіти в зубному стільці на години неприємний і дорогий. Дентисти радять муліне і зубні щітки не рідше одного разу на добу знімати наліт з місця між зубами, які не можна досягнути з зубною щіткою. Усвідомлення останніх медичних досягненьЩоб захистити себе від нешкідливих лікарів і «дзеркальних» препаратів. Найкращі наукові статті в авторитетних журналах. Вчимося готувати. Тепер ви можете жити окремо, але деякі дні ви будете любити себе і/або дітей. Тоді вам знадобиться можливість варити. Вечірній домашній продукт зазвичай корисний, ніж ресторан, і заощаджуйте гроші. Участь у важливих проектахй Приєднуйтесь до групи людей, які розробляють культуру та інновації. У 20-х роках у вас є енергія і здоров'я, щоб сприяти поширенню здоров'я. Це найкращий час для зміни світу. На що відбувається в світі. Якщо ви дотримаєте новини, ви маєте кращий шанс знайти роботу вашого життя або розуміння, де ви будете затребувані. Бонус: Ви можете підтримувати будь-яку розмову. Подорожі.й Ви дізнаєтеся багато і зрозуміти, як великий і невеликий світ. Не забудьте відкрити маленькі кафе, магазини і парки, які не знаходяться в довідниках. Випробуйте не менше половини години на добу самостійно з вами.й Переконайтеся, що ніхто не заважає – телефон мовчить в іншому приміщенні, комп'ютер вимкнено. Ні СМС або соцмережі, просто ви. Вивчайте себе, проаналізуйте свої дії та досвід. Якщо ви хочете, напишіть свої думки в журналі, послухайте музику, або робіть йогу — але поодинці. Оцінювання несправностейй Зробіть помилки, але дізнайтесь про ваші помилки. Більше провалів, більшого досвіду. Повернутися до кожного тижня.й Задайте себе в неділю: що сталося цього тижня, що сталося неправильно, що потрібно змінити, щоб отримати кращий наступний тиждень? Відразу, без приготування, практично неможливо слідувати всім порадам. Починайте з одного боку і поступово дайте відпочинок в життя. Навіть якщо принаймні половина списку стає звичкою, життя після 30 буде набагато приємніше.
Читати про інші важливі речі:
15 порад, які я хотів би дати себе в моїх 20-х
20 речей, які ви повинні знати в ваших 20-х
через www.businessinsider.com/changes-to-make-in-your-20s-2015-11