Ця пара жила близько 72 років. Але на останній день свого життя щось неймовірне!

Ті, хто не вірить в в вічне кохання, повинні прочитати ці лінії. Після того, як історія Норми і Гордона може розтопити серце навіть найбільш застиглої циніки.

Гордон Єгер і Норма Складала один з одним з шкіл. Займав другу любов і одружився в день після закінчення школи. Про подальшу долю подружжя час писати романи, так як їх спільне життя була як одна велика казка. Вони проживали в душі і буквально не могли ходити між собою.

Норма і Гордон народжували чотири красивих дітей. Один з синів описав чудові стосунки між батьками: "Це може здатися дивним, але більше, ніж що-небудь, мій мама і дад коханий, тільки там один для одного. Наприклад, батько ніколи не залишив будинок перед матір'ю, навіть якщо вона збиралася довго. Він чекав на неї галантно взяти її руку і піти з нею. й

Щаслива пара проживала боком на 72 роки, коли трагедія застрягла. Гордон і Норма були в автомобільній аварії. І відразу ж приймали на інтенсивний доглядовий блок. Однак травми були занадто серйозними, а передовий вік не дозволяв організму відновити від такого інциденту.

р.

Тим не менш, пара залишалася близько один до одного, поки їх останній подих і протримувала один одному міцно руками. Через кілька годин серце 94-річного Гордона припиняється. Але обладнання продовжує записувати слабкий серцебиття! Виявилося, що люблячі старі чоловіки провели руки так щільно, що імпульс Norma передається в Гордон. Її серце б'є у грудях!

Більше години пізніше норма пішла. Це здається, що вона просто не може жити без свого роду. Я думаю, що вони стануть двома незбираними ангелами в небі.

р.

Ця історія як казка, в якій пара жила, коли-небудь після і загинула в той же день.

: Офігенно.cc