Ця пара жила близько 72 років. Але на останній день свого життя щось неймовірне!

Ті, хто не вірить в в вічне кохання, повинні прочитати ці лінії. Після того, як історія Норми і Гордона може розтопити серце навіть найбільш застиглої циніки.

Гордон Єгер і Норма Складала один з одним з шкіл. Займав другу любов і одружився в день після закінчення школи. Про подальшу долю подружжя час писати романи, так як їх спільне життя була як одна велика казка. Вони проживали в душі і буквально не могли ходити між собою.

Ця пара жила близько 72 років. Але на останній день свого життя щось неймовірне!

Норма і Гордон народжували чотири красивих дітей. Один з синів описав чудові стосунки між батьками: "Це може здатися дивним, але більше, ніж що-небудь, мій мама і дад коханий, тільки там один для одного. Наприклад, батько ніколи не залишив будинок перед матір'ю, навіть якщо вона збиралася довго. Він чекав на неї галантно взяти її руку і піти з нею. й

Щаслива пара проживала боком на 72 роки, коли трагедія застрягла. Гордон і Норма були в автомобільній аварії. І відразу ж приймали на інтенсивний доглядовий блок. Однак травми були занадто серйозними, а передовий вік не дозволяв організму відновити від такого інциденту.

Ця пара жила близько 72 років. Але на останній день свого життя щось неймовірне! р.

Тим не менш, пара залишалася близько один до одного, поки їх останній подих і протримувала один одному міцно руками. Через кілька годин серце 94-річного Гордона припиняється. Але обладнання продовжує записувати слабкий серцебиття! Виявилося, що люблячі старі чоловіки провели руки так щільно, що імпульс Norma передається в Гордон. Її серце б'є у грудях!

Більше години пізніше норма пішла. Це здається, що вона просто не може жити без свого роду. Я думаю, що вони стануть двома незбираними ангелами в небі.

Ця пара жила близько 72 років. Але на останній день свого життя щось неймовірне! р.

Ця історія як казка, в якій пара жила, коли-небудь після і загинула в той же день.

: Офігенно.cc