410
Непристойна краса материнства
Фотографія Сусі Блейк втомилися бачити непристойні фотографії жіночої грудної вигодовування, тому вона розмістила фото себе під час грудного вигодовування, без занадто багато обробки і фотошопу, і попросила, що жінки будуть любити фотографувати. Вона була відразу затоплена позитивними відповідями, і з'явився цей фотопроект.
"Я бачу не існує автентичності у медіа у образі жіночого грудного вигодовування."
Більшість фотографій занадто стилізовані і редаговані, тому вони виглядають нереально.
Ми зазвичай дивимося як годуючих мам, одягнених в білому вигляді, як ангел, або модель на кришку модного журналу. р.
Я втомився від фотографій, які не відображають дійсності грудного вигодовування.
«І я вирішив показати грудне вигодовування жінок без прикраси».
«Це втомлені очі без макіяжу. . ?
«І миття посуду на кухні. р.
«І брудні білизни у ванній кімнаті. . ?
"І розсіяні іграшки на підлозі."
"Чи все для дива, що ми можемо зробити."
"Чудо підтримання іншого життя".
Автопортрет фотографа.
через www.boredpanda.com/what-does-breastfeeding-look-like/
"Я бачу не існує автентичності у медіа у образі жіночого грудного вигодовування."
Більшість фотографій занадто стилізовані і редаговані, тому вони виглядають нереально.
Ми зазвичай дивимося як годуючих мам, одягнених в білому вигляді, як ангел, або модель на кришку модного журналу. р.
Я втомився від фотографій, які не відображають дійсності грудного вигодовування.
«І я вирішив показати грудне вигодовування жінок без прикраси».
«Це втомлені очі без макіяжу. . ?
«І миття посуду на кухні. р.
«І брудні білизни у ванній кімнаті. . ?
"І розсіяні іграшки на підлозі."
"Чи все для дива, що ми можемо зробити."
"Чудо підтримання іншого життя".
Автопортрет фотографа.
через www.boredpanda.com/what-does-breastfeeding-look-like/