15 "overheard" оповідань заряджаються позитивним

Щодня з кожним з нас є смішні історії, які іноді просто неможливо зберегти мовчать. Є навіть особливий проект, який допомагає людям анонімно ділитися своїми враженнями.

У насВеб-сайт Це особливо надихає, щоб почути історії про те, що вони живуть щасливими і веселими. Що ми збираємо в цій статті.

Любов.
  • У віці 28 років. Моя мама перетворилася 45 цього року. Так сталося, що на день народження вона була в країні, і ми в Москві. Так це 49-річна романтична зняла тиждень з роботи, і ми поїхали 350 км. Без попередження зробіть сюрприз. Ми приїхали на ніч, моя мама була запашна і будинок був закритий. Я майже схрещений емоцією, коли мій тато вийшов з вікна, тримаючи букет ромашки в зубах, щоб прокидати її поцілункою і привітати її.
  • Як дитина, коли мій батько вирізати сушені риби, мати завжди отримав найсмачнішу частину - хребта. Тексти пісень, а це означає: Я був трохи боляче, що смачна їжа не була надана мені. Коли це літо мій молодий чоловік подав мені всю спину сухої риби, я знав, що це був вірним любов'ю.
  • Сьогодні я сидів на лавці біля входу і спостерігали дівчину з восьми, ходьба поруч, говорячи: «Мама, я тебе люблю». Моя мама відповіла, “Я тебе теж,” і дівчина пішла на гру.
  • Ми були в лікарні з хлопцем. Ми регулярно спілкувалися протягом декількох років. Одного разу я говорив про незвичайні подарунки на день народження. Я сказав йому, що хтось відправив мене 17 хризантем, і це ще не зрозуміло, чому, бо я був дев'ятнадцятий. До якого він відповів, «Сімнадцятої лікарні». й
  • Повернення додому втомлюється від роботи і на в'їзді з'явилася невелика кошеня. Я зустрівся з ним і сказав: "Нехай, червоне диво, ви приєднуєтеся до міцної і незалежної жінки?" І ось голос у спинці: "Тільки, якщо ви берете одного чоловіка в комплекті." Це був майстер. Я погодився. 3 роки пройшли і я ніколи не шкодував.

Діти.
  • Ми живемо в м.Крушчев, аудієнтація хороша. Сусід на вершині досить великий, ходить так, що іноді люстра шейк. Якось я не міг ставити мій дворічної сина, щоб спати, і в цей час сусід прогулявся, син сам подумав, що це ведмедя був приступним до нього, я не переконував його. Я сказав, що мій сусід, він сміхався, сказав мені, щоб викликати. І тепер, періодично, якщо мій син не ходить до місця, я текст мого сусіда "Не ведмедя". 3 хвилини і дитина гасить.
  • Дочка - 8 років, методично приносить домашні промені коти всіх кольорів і розмірів. Він був з чоловіком, і вона була пропсована, і пояснила, і попросила – вона все ще перетягує. Учора моя сестра приїхала відвідати, знайшовши нас ще один вихованець і попросила дочку: «Машка, чому ви приносите ці тварини додому?», до якого вона відповів: «Дуже, єдина жінка повинна мати 40 кішок!» Я не хочу, щоб одружитися, тому я роблю. Збережіть їх!

Добрий день
  • Я забрав таксі в ніч, почав виходити - я знайшов монету, 10 рублів. Я кладу його в кишеню, і я кладу там. Через кілька днів я пішов в магазин, забрав гроші з банкомату, я стоячи, чекаю на лінії. Я бачу хлопця ходив до касового реєстру і просить вас змінити два нікель на десять. Готівники, нульова увага. Людина, змішаний, виходить. Я змащував монету в кишенях, захопивши його до нього. Обмінюється. Звернувшись, він хотів купити кульку для сина. Син, хлопчик вісім років, подивився на батька з такою надії, і так багато радості в очах, коли батько прийшов з монетою. Він не збігається з тим, що Бог послав мені це десять.
  • Учора я був на зупинці, кішка сидить на лавці. Стара жінка вийшла з передмістяного автобуса, виїмала сумку кішки їжі з її кишені і давала до кота. Побачивши, що вона завжди несе їжу для бездомних тварин, і кішка сидить на зупинці щодня і чекає на неї. . й
  • Сьогодні я помітив дівчину з матір'ю, яка стояла нижче. Дівчина тримала неймовірно красиву кульку. На платформі стояла ще одна дівчина з матір'ю і попросила її для чогось, її мама відмовилася. І дівчина з м'ячем прийшла до іншої і дав її м'яч, поставивши нитку в руки дівчини і сказав: "Ви просто тримаєте його." І пішов до моєї мами.

Про невдачі
  • Я працюю в туризмі. Клієнт скасував поїздку. Я закликав бачити те, що сталося. Він відповів: "Соррі, ми є заспокійливими. й
  • Я купила акрилову баню в ванній кімнаті. Прибув магазин, встановив його, все дрібно. Через кілька місяців вся поверхня була покрита бульбашками. Добре, я вгадаю, що я викручений, він був чавун перед і не проблема. Я назвав магазин, сказав, що вони відправили майстер. Прибуває технік, знімає захисну плівку з лазні і листя.

Життя.
  • У наступному дворі живе дівчина, яка рухається в колясці. Щоранку я спостерігав про свій диск на стадіоні, а потім вона зникла на кілька тижнів, і це просто не відчував себе прямо. Я зустрів її сьогодні з канатом в руці. Я не знаю її, але я так щасливий для неї!
  • У школі я був тихим студентом A.D., який був виведений абсолютно всі коляски паралелі. Тепер багато років після закінчення школи, ці перемоги самі потілюють страхом на двері до мого офісу. Я стоматолог!
  • Я пішов на невелике місце, вони роблять хороші кальяни, іноді я піти там. П'ятниця. Ні тут. Бармен, який володіє кафе, заряджається кальяном. Стара жінка настає, впевнено йде на зустріч. Приїжджаємо, починає кладемо щось, як саморобна їжа. Бармен швидко приховує себе. Жінка говорить дуже гучно, з роздратуванням: «Чому ти так страшний?» Бармен, повністю плутаний, напівхісперма: "Дуже, мама, у мене є кальян." . . ?

Перегляд фото Джессеберга

через 500px.com/photo/66135125/search-for-spring-by-jesse-berg