391
Який недолік самооцінки може руйнувати життя
Я іноді страждаю від низької самооцінки. І до, в дитинстві і підлітків, постраждалих від переоцінки. Зрозуміло, вони в основному однакові. Основний недолік самооцінки.
Начебто такий натуральний Коли людина поважає себе, вона формує ставлення інших до нього. Коротко: Ви поважаєте себе, інші поважають вам. Ви лікуєте себе з дисайном і вважаєте себе невигідним ставленням від інших? Є висока ймовірність, що це буде використовуватися.
Але слово «респект» схоже на слово «увага» (у багатьох суміжних слов’янських мовах), що означає «затримання». Що таке «страхова повага» означає «поважно». Для інших і для себе. Самооцінка - це уважне ставлення до себе, а отже, оцінка засобів ваших переваг і недоліків. Після того, як ви підходите з цієї сторони, то кожна людина, в тому числі з низькою самооцінкою, зможе знайти не одну або дві переваги в собі, що означає, що він завжди буде чим поважати себе.
До речі, тут є гордість. Не той, хто гордий, але той, хто гідний. Що це таке? Здорова гордість - це просто радість, що має деякі труднощі.й Я пишаю, коли я бачу результати моєї творчої роботи, я пишаю, що я можу запустити стільки кілометрів, тому що це всі мої особисті досягнення. Я також можу бути гордістю своїх дітей, мої батьки, мої друзі, моя робота, моя країна, бо я також бере участь у своїх досягненнях.
Але, як тільки ви починаєте порівнювати себе іншим, тому що починається здорова гордість і гордість. Я пишаю свою країну через її заслуги, не тому, що це краще, ніж інші країни, я пишаю, коли мої діти досягають успіху, тому що я підняв їх, не тільки тому, що вони найкращі.
До тих пір, як людина оцінює свої дії, не порівнюючи себе з іншими, він чистий. Як тільки він починає думати - як добре я, що я побігла 10 кілометрів "справа, ніж Вася" (або "Вася не могла бігти, і я ran"), ось де вона йде, гордість.
Для жінок, самореспект грає особливу роль. Не буде зайвим згадати думки наших бабусях, які залишаються актуальними для цього дня. Наприклад, зовнішній вигляд – завжди виглядає акуратним і чистим, і це не про високу вартість, моду і яскравість одягу і зачіски. Хороша зачіска, акуратні нігті, чисте взуття, прасування одягу - це ознаки поваги до себе за зовнішнім виглядом.
У питаннях побудови відносин з чоловіками, самореспектом є практично перше, що необхідно для нормального сімейного життя. Жінка повинна завжди чітко розуміти, що якщо вона не поважає себе, людина не поважає її набагато менше! Не заслуговує дерогативного, контемптуозного ставлення, незалежно від талантів, навичок та інших умовних заслуг. Тому будь-яке розмежування ставлення характеризує людину з нижньої сторони.
Люди, які не знають, як поважати себе, не можуть повністю поважати інших. Вони можуть поклонятися, боятися, але не поважати. Якщо людина не бачить своєї гідності, його власний гідний, як він бачить і оцінить його в інших?
Поважати себе, щоб помітити себе, що визнаєте як цінний і важливий. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Життя з повагою до себе та інших набагато простіше та радості.
Автор: Єлизавета Правікова
Фотозвіт Анки Журавльової
www.anka-zhuravleva.com/portfolio.html