45 речей Я скажу дочку

Веб-сайт І новий публікує статтю Дженніфера Харпам про те, що слово слід сказати вашій дочці принаймні один раз в її житті.

до Моя дорога, ви, ймовірно, чули все в різних формах. Але я зробив список речей про життя, які я хотів розповісти вам. Я сподіваюся, що ви ніколи не повинні прочитати це, але якщо я не навколо, коли ви зрости, це всі уроки, які я коли-небудь дізнався, і речі, ніхто не буде сказати вам.

• Не менше двічі на день потрібно робити три речі: мити обличчя, щітнути зуби і мити руки.
  • Сім'я не визначена родинними зв'язками. Сім'я - люди, які люблять вас без причин.
  • Будьте собі. Люблю те, що ви любите. Що ви хочете зробити і не слухайте нікому.
  • Люблю себе першим. Якщо з будь-яких причин ви не любите себе і я збираю вас, поговоріть з батьком. Про нас
  • Кожен має свої недоліки. Бездоганний. Шановні друзі! Так ви приїдете до свого батька, щоб дізнатися, як їздити і дізнатися, як грати в спорт.
  • Іноді купуйте вечерю для коханої людини.
  • Ваш клас не відображає рівень інтелекту.
  • Ви не повинні носити плаття і взуття на вечірці.
  • Але якщо ви хочете, прогуляйтеся по шпильках, незалежно від висоти. Проживання.
  • Спробуйте червоний помада, незалежно від того, що продавець говорить про тон.
  • Зайдіть після мрії. Не дозволяйте нікому сказати, що це не варто.
  • У нас є розмова про секс. Більше одного разу. В машині з зафіксованими дверима, і ви не можете відправлятися від мене. Будь ласка, просто послухайте. Не соромлюся. Я зробив багато помилок, і я хочу дізнатися від них.
  • Зроби свої помилки. Аттемпт не катування, вона не буде покарана.
  • Ви не можете зв’язатися з нами Неважливо, якщо ви знайомите цю людину або якщо ви вже одружені. Ви повинні отримати дозвіл першим.
  • Якщо хтось доторкнеться вас неприпустимо, вдарив їх. Я даю тебе.
  • Не гірше, що може статися. Але безпечний секс завжди кращий секс.
  • Якщо ви танцюєте і хтось шукає вас, запрошуйте їх. Не боятися взяти перший крок.
  • Немає сором'язливості в чеку любові, незалежно від того, як ви є.
  • Якщо ви не хочете, щоб ви не знали. Не можна зробити його.
  • Ваше серце буде порушено. Це не означає, що він не може бути перебудований.
  • Люди відпустили
  • На першій дати замовлення, що ви хочете.
  • Зробіть другу скибочку піци. Я обіцяє, що він буде чудовим.
  • Суть фізичних вправ є здоровим. Це все. Так часто робіть їх.
  • Вуглеводи не ваш ворог. Так салат, який ви ковтати без нотирування, ніколи не буде краще, ніж їжа, яку я варився.
  • Зробіть рецепт принаймні один раз в житті. Навіть якщо ви не знаєте, як відокремити білок від жовтка.
  • Ви не маєте права на університет після школи. Зробіть вихідний день і попередьте його. Спробуйте смакувати життя.
  • Не боятися самотності.
  • Ви також не повинні бути 100% впевненими в тому, що ви хочете зробити з вашим життям після вступу. Університет є великим часом, щоб знайти відповідь на це питання.
  • Перед тим як поселитися кудись, поїхати в іншу країну на пару тижнів і жити там.
  • Моя дада і я мала трохи боротися про це, але в будь-якому напрямку. Утримується після нічного падіння. Зробіть мене хвилюватися. Зробіть мене сердитися. Зробіть свій батько, коли я шукаю тебе. Приходьте додому з посміханням і дивовижною історією. Просто будьте дрібними, перенесіть перець спрей і пам'ятайте, як я навчаю вас, як боротися.
  • Ви можете любити комікси і відеоігри. Не обмежуйте ваші інтереси тільки тому, що вони не дівчата.
  • Застосувати сонцезахисний екран навіть взимку. Рак шкіри від моди зараз.
  • Читати його. Лоти.
  • Як мінімум один раз у вашому життєвому плані і проведіть свій захід.
  • Пам'ятайте, наука дуже велика.
  • Знайти 2-4 овочі можна їсти. Листя листя не підраховують.
  • Завжди вміти підійти до себе. Завжди.
  • Підхід подарунків мудро.
  • Ви можете зробити більше, ніж це.
  • Якщо у вас є думка, то це необхідно приміряти. "Because" не є аргументом.
  • Не прочитайте медичні консультації онлайн.
  • Вчимося змінити шину. Я маю на увазі, подивіться, коли я вказую.
  • Якщо ваші друзі не люблять вашої душі, можливо, є щось, що ви не бачите. Про це не варто забувати. Крок назад, подивіться уважно і виводимо висновки. Якщо ви відчуваєте щось неправильно, то це.
  • Останні, але не менше: Ви можете розповісти мені що-небудь. Я пообіцяю вас, все крім вступу до культу вже зроблено. І навіть якщо у мене є невеликий досвід, я послухаю вас ретельно. Ти мій малюк. Це означає, що з хвилини ви народилися, це моя робота, щоб довести вас, поки ви не можете ходити самостійно. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

на www.pinterest.com/pin/507569820475473281/