Як відновити документ Word

Ви коли-небудь натискали кнопку «Не Зберегти» у документі Word, поспішаючи, після чого години роботи були безперечно втрачені? Сайт пропонує інструкції щодо захисту себе від таких стихій.

Дуже рано! Дуже важливо знати, що слово, всупереч Вашому бажанню, все ще зберігає в резерві те, що ви вирішили відмовитися (чи було свідомо або помилково).

Відкрийте вікно головного текстового редактора та перейдіть до першого розділу «Інформація». Натисніть на іконку керування документом, де ви знайдете функцію вичерпання.

Натисніть на опцію «Відновити незбережені документи», після чого ви відкриєте папку служби Word з декількома файлами, існування яких ви вже забули.

Я сподіваюсь, що вам потрібно, щоб повернути весь документ, і на гірше, більшість з них. Але важливо розуміти, що удачі посміхаються лише якщо налаштування самої програми лікуються «Зберегти останню версію автоматичного використання при закритті без збереження». Ширина посмішки залежить від інтервалу автозбереження.

Якщо я не помилився, функція порятунку знаходиться за замовчуванням. Але інтервал не найоптимальніший. Рекомендуємо зменшити його до 2-3 хвилин.

Я сподіваюся, що це врятує багато життя!

по lifehacker.ru/2015/11/12/save-document/