Він називається калієм, вітаміном, енергією. . . . .

Сьогодні Я приготував таку суміш для всіх членів сім'ї, ми любимо її за смаком і користю.

Сухі абрикоси, родзинки, горіхи, мед – традиційна вітамінна суміш.

Після пологів у мене виникали проблеми з калом, переверталися до гастроентеролога, призначила мені таку суміш, тільки додають сенну траву в жировому порошку і чорносливу (такти проносний (навіть дуже), нормалізує перистальтику кишечника).

Кардіолог призначив сина як зміцнення серцевого м'яза, з аритмією + в цій суміші додати сиропи шипшини і лимон (прочитано діє як імунний і відновний). Можна додати глоду сироп (за бажанням).

Моя дочка мала гемоглобінний приріст.

Хтось додає до цього «холодильнику» сухого фруктів шипшини і глоду.

Є багато рецептів цієї суміші, але я готую самостійно ... тепер я розповість вам, як:

200г Дуга
200г родзинки
200 г горіхів
200г клітки
100 г чорносливу
2 лимони
Я подрібнила все в комбайну, додаємо до неї:
150г мед
сироп шипшини (старий в аптеці, в пляшці 150г)

Перемішати все, покласти його в банки і в холодильнику.

Ого, суміш готовий.

Я даю мій напіврічний дочку половину чайної ложки 2 рази на день,
8-річний син чайної ложки кожного дня і сама за півгодини і харчування.

Абрикоси, родзинки, горіхи - є багато іонів калію. Калій необхідний для роботи ритмічно, щоб аритмії не з'являються в принципі.

Інші компоненти містять багато вітаміну С. Добре відомо, що цей вітамін має антиатеросклеротичні дії, допомагає поглинання заліза, яка міститься в цих фруктах, підвищує імунітет і інші корисні властивості.

Ось інші варіанти цього рецепта:

Серце "холодильник"

Цей інструмент допомагає підтримувати серцево-судинну систему дуже добре.

Зайдіть її.
3 лимони, мити, рубати, а потім змащувати шкіру нерафінованої соняшникової олії.
Далі нам потрібно:
200 г ядер горіха,
200г родзинки,
200 г сушених абрикосів
200т чорносливу,
250г натурального меду,
1 стандартна аптечна пляшка сиропу з шипшини і
1 пляшку глотки.

Лимони, сухофрукти і горіхи пропускають через м'ясорубку, розміщують масу в банку темного скла (можна загортати світло фольгу), «заливати» це «холода» з медом, розжим сиропом і настоєм глотки, добре перемішати і розмістити в холодильнику 10 днів.
Дуже багато - їсти на порожньому шлунку на 1 ст. щодня.
Це лікування проводиться 2 рази на рік.
Це хороша профілактика проблем серця.

================================================================================================================================================================================================================================================================
Для пацієнтів, ослаблених тяжкою хворобою, дуже корисна така суміш.
300 г очищених і подрібнених горіхів,
300г сушені,
300 г родзинок і
Дві лимони з пілінгом пропускають через м'ясорубку,
змішаний з 300г меду
і споживати 1 чайну ложку 3-4 рази на добу. Суміш зберігається в холодильнику.

================================================================================================================================================================================================================================================================
В якості натуральної вітамінної добавки дуже добре приймати так звану «Амосовську пасту».
Вчені Амосова рекомендують післяопераційних пацієнтів зміцнювальну суміш, щоб організм швидше відновився. Також корисний для здорових людей.

Ось її рецепт: візьміть 500г кожен
родзинки
Капуста,
клітки,
чорнослив без насіння,
горіхи і
1 лимон з шкіркою.
Подрібніть все в харчовому процесорі або через м'ясорубку.
Додати 500г меду.
Перемішати все і покласти її в банки.
Ця суміш є просто складовою мікроелементів і вітамінів.