655
Чи знаєте ви, що солі пов'язки працюють чудеса?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Цей рецепт був опублікований в HSE в 2002 році. На жаль, це не добре забутий, але свідомо очищається від пам'яті і дискредитується фармацевтичними компаніями з урахуванням прибутку. Майже також працює англійська сіль (магнезія) в компресах, іноді з мастопатією, синцями. Більше соляних ванн, миття носа, протирання обличчя розчином саліну від зморшок, миття пазух носа ... Все тестується і працює!
Ця історія була знайдена в старій газеті. Про дивовижні цілющі властивості солі, які використовували під час Другої світової війни для лікування поранених солдатів.
Під час Великої Вітчизняної Війна працювала старшою сестрою в польових лікарнях з хірургом І.І. Щегловим. На відміну від інших лікарів, він успішно використовується при лікуванні ранкових гіпертонічних розчинів столової солі.
На величезній поверхні забрудненої рани наноситься пухка, рясно змочена соляним розчином велика серветка. Через 3-4 дні рана стала чистою, рожевою, температурою, якщо висока, знизилася практично до нормальних рівнів, після чого наноситься гіпсова пов'язка. Через ще 3-4 дні поранені надсилали на задню. Гарячий розчин працює ідеально - у нас практично немає смертності.
Про 10 років після війни я використав метод Щеглов для лікування власних зубів, а також карієсу, ускладнених гранулами. У два тижні прийшла личинка. Після цього я почав досліджувати вплив сольми на захворювання, такі як холецистит, нефрит, хронічний апендицит, ревмокардіт, запальні процеси в легенях, артикулярний ревматизм, остеомієліт, абсцеси після ін'єкцій і так далі.
В принципі вони були ізольовані випадки, але кожен раз я отримав досить швидкі позитивні результати. Пізніше я працював в клініці і міг розповісти про ряд досить складних випадків, коли заправка з сольовим розчином була більш ефективною, ніж всі інші препарати. Ми змогли вилікувати гематоми, бурсит, хронічний апендіцит. Справа в тому, що розчин солі поглинає властивості і виводить з тканини рідину з патогенною флорою. Як тільки під час поїздки в область, я залишився в квартирі. Дітям господині мало хтонадійного кашлю. Вони збоюються постійно і болісно. Я кладаю соляні пов'язки на спині на ніч. Через годину і половину кашель припинив і не з'явився до ранку. Після чотири пов'язки хвороба зникла без сліду.
У клініці на запитання хірург запропонував спробувати розчин саліну при лікуванні новоутворень. Першим хворим стала жінка з онкологічною олією на обличчі. Вона привернула увагу до цієї солоди 6 місяців тому. Під час цього часу з неї вийшов пурпур, збільшений обсяг, сіро-коричнева рідина. Я почав виробляти її солі наклейки. Після першого стікера пухлина перетворилася блідою і знизилася.
Після другого, вона стала ще більш ніж блідо-горбкою. Припинено розряд. А після четвертого стікера, купила його оригінальний вигляд. З п'ятою наклейкою, лікування завершився без операції.
Тоді була молода дівчина з аденом грудей. Вона повинна мати операцію. Я проконсультував пацієнта до операції, щоб зробити солі пов'язки на грудях протягом декількох тижнів. Уявіть, що операція не відбулася.
Через шість місяців вона мала аденом на своєму другому груди. І знову вона лікувалася гіпертонічними зв’язками без операції. Я зустрівся дев'ять років після лікування. Вона відчувала себе і не пам'ятала її захворювання.
Продовжити історію чудотворних препаратів з бинтами з гіпертонічним розчином. Покажіть про вчителя одного з Курських інститутів, які після дев'яти соляних колодок позбавили від аденоми простати.
Жінка, яка постраждала від білої крові, після зносу солоних пов'язок на ніч - блуза і брюки на три тижні, повернула її здоров'я.
Практика використання соляних заправок.
1,1 км Маса солі в водному розчині не більше 10% є активним сорбентом. Витягує всі домішки з хворого органу. Але лікувальний ефект буде тільки тоді, якщо заправка подихне, тобто гігроскопічна, яка визначається якістю матеріалу, використовуваного для заправки.
2,2 км Соляна підгодівля діє локально - тільки на хворому органі або на ділянці тіла. Як рідина поглинається з підшкірного шару, тканинна рідина піднімається в неї з глибоких шарів, перетягування по всіх патогенних засадах: мікробів, вірусів і органічних речовин.
Таким чином, під час дії заправки в тканинах хворого організму відбувається відновлення рідини, очищення патогенного фактора і, як правило, відбувається усунення патологічного процесу.
3. У Заправка з гіпертонічним розчином сільної солі діє поступово. Терапевтичний результат досягається протягом 7-10 днів, а іноді більше.
4. У Використання розчину столової солі вимагає деякої обережності. Наприклад, не радимо використовувати пов'язку з розчином концентрацій вище 10 відсотків. У деяких випадках краще навіть 8 відсотків розчину. (Ані фармаколог допоможе підготувати розчин.)
Питання виникнуть для деяких: де виглядають лікарі, якщо зв'язок з гіпертонічним розчином є настільки ефективним, чому цей метод лікування не широко використовується? Дуже просто - лікарі неспроможності медичного лікування. Фармацевтичні компанії пропонують більш дорогі ліки. На жаль, медицина також є бізнесом. Хіба з гіпертонічним розчином полягає в тому, що він занадто простий і дешевий. Тим часом життя переконує мене, що такі бандажі є відмінним інструментом для боротьби з багатьма недугами.
Наприклад, з холодом і головними болями я наносжу кругову пов'язку на лобі і назад голови вночі. Після години і половини протікає нежить, а вранці головний біль зникне. Для будь-яких застуд, я використовую пов'язки на першому знаку. І якщо ви ще пропустили час і зараження вдалося проникнути в горло і бронхі, то я роблю повну пов'язку на голові і шиї одночасно (від 3-4 шарів м'яких тонких полотнів) і на спині (від 2 шарів вологих і 2 шарів сухих рушників) зазвичай на всю ніч. Лікування досягається після 4-5 процедур. Я все ще працює.
Кілька років тому відносний підхід до мене. Її дочка страждала від гострих нападів холециститу. На тиждень я кладаю ватний рушник на її печінку. Застібаємо її в 4 шари, змочуємо його в соляному розчині і залиште його всю ніч.
Зв'язок на печінку наноситься в межах: від основи лівої грудної залози до середини поперечної лінії живота, а по ширині - від стерну і білої лінії живота від переднього до хребта за. Зв'язки щільно з однією широкою пов'язкою, також на животі. Після 10 годин знімається пов'язка і гаряча нагрівальна підставка наноситься на ту ж площу протягом півгодини. Це робиться для того, щоб в результаті глибокого потепління дитерних каналів для вільного проходу в кишечник зневодних і загущених жовчних мас. Нагрівальна колодка обов'язково в даному випадку. Що стосується дівчини, після чого лікування приймала багато років, і вона не скаржаться на її печінку.
Я не хочу дати вам адреси, імена, останні імена. Поведи його або ні, 4-шарова бавовняна підгодівля наноситься на обидва груди на 8-9 годин на ніч допоміг жінці позбутися від раку грудей на два тижні. Мій друг за допомогою соляних тампонів, накладаються безпосередньо на шийку матки протягом 15 годин, справляється з раку шийки матки. Після 2 тижнів лікування пухлина розм'якшується 2-3 рази, стала м'якшою, її зростання припинилося. Це те, як він залишився до цього дня.
Сільне розчин можна використовувати тільки в підгодівлі, але ні в якому разі немає в компресі. Концентрація солі в розчині не повинна перевищувати 10%, але і не нижче 8%.
Бандаж з розчином більшої концентрації може призвести до руйнування капілярів в тканинах в області застосування.
Вибір матеріалу для заправки дуже важливо. Він повинен бути гігроскопічним. Це, легко вологий і без залишків жиру, мазей, міцний, йод. Вони не допускаються на шкірі, на якій наноситься бинт.
Найкраще використовувати лляну і бавовняну тканину (туманку), багаторазово використовується і багаторазово промивається. В кінці марлю також можна використовувати. Останній складається в 8 шарів. Будь-який інший з цих матеріалів в 4 шари.
При нанесенні заправки розчин повинен бути досить гарячим. Витягувати матеріал для заправки повинен бути середнім, щоб він не дуже сухий і не дуже вологий. Не кладемо нічого на пов'язку.
Загорніть його пов'язкою або прикріпіть його за допомогою Band-Aid - і це.
При різних легеневих процесах (включає кровотечі з легенів), краще застосовувати пов'язку на спині, але потрібно точно знати локалізацію процесу. Вражаю грудей досить щільно, але не вичавити дихання.
Живіт пов'язаний якомога щільніше, за ніч він вийшов, бандаж стає вільним і перестає діяти. З ранку після зняття пов'язки матеріал слід добре промити в теплій воді.
Так що пов'язка краще підходить до задньої частини, кладемо на вологі шари її між лопатками валика на хребті і зв'язуючи його разом з пов'язкою.
Це дійсно все, що я хочу поділитися. Якщо у вас виникли проблеми і не можна їх вирішити в медичних закладах, спробуйте використовувати соляні заправки. Цей метод не є сенсом. Він просто добре забутий.
Як приготувати 10% розчин солі
Хороші рецепти тепер можна знайти безліч сотень і нових важко здивувати когось. Але цей рецепт настільки простий і ефективний, що ви хочете поділитися ним першим. Я прочитав її в газеті багато років тому. Один медсестра написав цей опис рецепта:
1,1 км Візьміть 1 л кип'яченої, снігової або дощової або дистильованої теплої води.
2,2 км Покласти в 1 л води 90 г солі столу (тобто 3 столові ложки без верху). ретельно перемішати. Це 9 відсотків розчину саліну.
3. У Візьміть 8 шарів бавовняної і паперової марлі, відлийте частину розчину і протримайте 1 хвилину 8 шарів марлі в ній. Не витікайте.
4. У Поставте 8 шарів марлі на заспокійливе місце. Зверху необхідно покласти шматок чистої бараниної вати. До ліжка.
5. Умань Обгорніть все з бавовняною та паперовою тканиною або пов'язкою, не використовуючи поліетиленові прокладки. Тримайте до ранку. Зайдіть вранці. А наступна ніч, повторюємо її.
Цей дивовижний простий рецепт вилікувати багато захворювань, витягує токсини від хребта до шкіри, вбиває всі інфекції.
Цілує: внутрішні крововиливи, важкі внутрішні і зовнішні синці, внутрішні пухлини, ромашка, розтягнення зв'язок, запалення суглобових сумок та інші запальні процеси в організмі.
За допомогою цього рецепта кілька друзів і родичів врятували себе.
- від внутрішнього крововиливу
- сильний синус на легенях
- від запальних процесів в сумці колінного суглоба
- від отруєння крові,
- від смерті в крововиливу в нозі з глибоким ножем рани.
- від холодного запалення м'язів шиї ...
І бажаю, що медсестра, яка послав цей рецепт до газети, і професор, який лікував солдатів на фронті, буде жити довго, довго життя. Вони лука низька.
І я хочу, щоб цей рецепт використовувати багато, багато в щоденному житті, коли дорогі медичні послуги не під силу пенсіонерів. Я впевнений, що рецепт допоможе їм. І після цього вони також будуть промені для здоров'я цієї сестри і професора.