33 причин, щоб отримати рано, або 5 подарунків раннього зростання

Чому виникає рано? Коли я попросив собі це питання після двох років життя в режимі «22-5» (до 22.00 я ходжу до ліжка, о 5.00 я отримую), то збірка писав як 33 плюси, що ранній підйом вніс в життя. І вірити мене: все, що написано нижче, не фантастика або утопія. Все, що я дійсно відчуваю себе, щоб отримати рано. Всі ці 33 елементи можуть легко вписуватися в життя однієї звичайної матері двох дітей (і в житті, до речі, теж).

5 безцінних подарунків для всього життя

Для підведення підсумків, ранній підйом дасть вам 5 безцінних подарунків для життя. Якщо ви починаєте отримувати рано, ви будете мати:

Здоров'я.
Ефективність
Хороші стосунки.
Замовити в житті і роботі.
Задоволення.
І буде багато чого! Просто перевірте себе.

Ну, давайте мені розповісти вам докладно, що ви отримуєте, коли ви отримаєте рано:

Здоров'я

У вас буде час на ранкові гімнастики.
Ви відчуєте себе краще фізично. Ви будете більш енергійними.
Ваш сон вночі стане міцним, і ви забудете про безсоння.
Ви будете виглядати краще, як ви можете повністю відпочивати і відновити ніч. Ви будете тримати вашу молодь довше.
Ви будете споживати менше кофеїну, який буде корисний вплив на здоров'я.
Ви зупините харчування вночі, тому що ви будете добре спати вночі. Що означає, що ви втратите вагу!
Почати роботу вранці!

ККД

Ви проведете менше часу. Кілька років буде додано до вашого активного життя.
Ви можете зробити більше в день!
Ви ніколи не будете отримувати достатньо сну знову - ваше тіло буде працювати як години - в будні дні, вихідні та святкові дні. Ви завжди можете бути активними і готові до нових перемог або пригод.
До того ж, ви встигнете почервоити купу важливих речей як на роботі, так і в домашніх умовах.
З ранку буде легше працювати, ніж вночі.
Ви будете першими, щоб дізнатися всі новини і можливості, і ви будете першим, щоб відреагувати.
Ви завжди будете отримувати відповіді від служби підтримки та відповіді на ваші листи.
Ваша голова покаже краще і швидше.
Ви не можете працювати до 18 або 19, але до 15 або 16 - як ваша робота в повному обсязі починається раніше, ніж інші.

Хороші відносини

Ваша сім'я перестає бути пізно і день почнеться в гарному настрої.
Вашої дружини прийде додому з роботи раніше і дати вам більше часу і уваги.
Увечері ви зможете повністю зосередитися на спілкуванні з родиною, так як ви вже встигли працювати належним чином протягом дня.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Ви завжди будете мати велику майстерність, яку ви можете навчити інших.

Замовити в житті та роботі

Ви забудете про поспішання роботи та дітей до школи.
Вранці ви зможете планувати вихідний день до того, як ви занурилися в звичайний біг і турмойл.
Ви будете мати час вранці, щоб спілкуватися з Богом, тримати щоденник і надихнути читання.
Ви зможете очищати себе вранці.
Ви встигнете підготувати їжу на весь день вперед.
Ваша кар’єра буде йти до того, що ви будете першими, щоб зловити можливості.

Задоволення

Ви будете мати власний час в тиші, коли всі сімейні сну.
Ваш ранок завжди буде в гарному настрої.
Ви побачите безліч дивовижних світанів, почуєте птахів, зустрічайте сонце, і подихайте в свіжому повітрі рано вранці!
Ви будете любити вранці і вранці.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Ви будете горді! Раннє відновлення буде частиною вашого життя. Ваша самооцінка значно збільшиться.
В короткий час виникають серйозні причини раннього зростання (як для мене). І, звичайно, варто намагатися змінити свій щоденний порядок, щоб отримати всі ці переваги. Особливо з самого початку сходження безкоштовно, легко і залежить тільки від вас.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное