687
SYROPS COOLS - LYMPOSYSTEM CLEANING.
Цей сироп дивує!
Ось рецепт.
- 1 ст.л. солодкого сиропу розвести в склянці не дуже гарячої води і пити на порожньому шлунку. Всі лімфи починають лікуватися. Не дивиться, якщо ніс починає витікати. Після години всі токсини, зібрані і розбавлені солодкістю, збираються в кишечнику.
Найбільша кількість лімфовузлів в кишечнику - є десятки тисяч! І якщо в цей час сорбент надходить в кишечник - Паста Enterosgel, то вона збере всі бруду і видаліть з організму.
- 1 столова ложка ентеросгелю слід промити склянкою води.
І тільки після 1,5-2 годин можна їсти. Паста Ентерогель - це найкращий ентеросорбент, видаляє тільки всі бруди з організму і залишає всі вітаміни і мінерали в організмі.
Курс очищення повинен проводитися протягом 2 тижнів. В результаті ваш лімфа буде йти знизу до вершини не 3 місяці, але пройде через 2 тижні. Завдяки цьому рецепту, ваша шкіра буде очищена і ваше здоров'я поліпшить, алергія пройде, кров'яний тиск буде нормалізувати і багато іншого!
Спочатку може бути загострення, так як організм почне бути дуже очищеним, але через кілька днів все пройде. Я рекомендую це очищення багатьох друзів і всіх родичів. У мене була хронічна кашель, яка тривала протягом років з невідомою причиною. Я багато разів перевіряв, але лікарі не могли нічого виявити, і кашель залишився. Тепер я не кашлю на всіх. Кашель Дад також знизився, не пішли на всіх, бо він курить у великій кількості протягом 30 років. Крім того, дад очищається максимальними пазухами, всі його життя переплітаються з ними, але в той час ми не знали, що причина плямиста лімфа, вона була зібрана там з усього тіла, чим більше він харчується неправильно. Він також постраждав від болю в животі, викликаних забрудненням. Він отримав тиск, як 20-річний, і він тримається на весь час. Моя мама алергічна. Також лімфатична система очищає ванну і їсть сирих овочів, фруктів і ягід.
Ентерогель може бути замінений іншими сорбентами, але ентерогель є кращим сорбентом, є "розумною" губкою з пори, розмір яких відповідає розмірам молекул шкідливих речовин. Корисні речовини препарату не сорбують. Ентеросгель не всмоктується в слизову оболонку шлунково-кишкового тракту. Природно переміщається через кишечник, Enterosgel поглинає токсини, шкідливі бактерії і віруси і виводиться з організму в 7 годин.
Ви не знаєте!