446
Коли дитина просить iPhone, як всі однокласники
Багато сучасних батьків знайомі з ситуацією, коли всі діти в класі мають планшет з Інтернетом, і ваша дитина з слізами просить тим же. І ніхто не пояснить про те, що гаджети перешкоджають навчанню, ані навіть про матеріальні проблеми дитина зазвичай не хоче чути.
Веб-сайт Він пропонує читати аргументи відомого психолога Юлії Хіпенреітера про дітей та сучасні технології.
Навіть дорослий іноді має шкоду, що його телефонна модель не остання і є менше варіантів. І болить. Я думаю, що батьки повинні підключати це до більш загальної розмови з дітьми. Телефони і таблетки є частиною більш широкого питання, що турбує їх: Як дивитися перед іншими? Що означає «з кимось»? Як відреагувати на когось: мій тато має такий автомобіль, у мене є такий гаджет.
Ви повинні поговорити про ці речі заздалегідь. Ось дитина заливає сльози, і ви сказали йому: «Стоп, це не головне». Головне значення – ваші знання, духовний розвиток. Не пізно! Так, як розповідають 15-17-річному, що вона впала в любов, це не вірно для неї, що він скраб. Занадто пізно.
Розкажіть дитину,Ви не зробите гаджет міцніше, ви не робите його більш цікавим. Це оболонка. А ти живий, реальний, навіть якщо твоїй оболонці гірше, але порівнюватимемо життя! Поговоримо про цей хлопчик, який має новий гаджет, чому він відчуває себе, як він сильніший зараз і ви слабкіше? Ви впевнені про це? Порівняти ваші дії, можливо, він дійсно сильніший в щось, але не тому, що він має гаджет. Але якщо він про нього може похвалитися, це його підтримка, стільці.
Якщо я був учитель, керівник класу восьмому або дев'ятому класі, я б сказав, що хлопці, кожен з вас має телефон — у кого є сучасний, хтось має можливість, мильний ящик. Давайте зробимо експеримент. І я запитав вас писати:
- Хто найсильніший в класі?
- Хто найбільш поважний?
- Хто такий?
- Хто найрозумніший?
- Хто самий пацієнт?
- Хто ви вважаєте, що більшість?
- Хто найважчий?
- Хто найбільш незалежний мислитель?
Ось список класів, і навпаки, вид, смарт, сильний. «Це не так, що у вас немає таких якостей, але тому що ви не покажете ваших кращих якостей, наприклад, доброти, хлопці не бачать його ще. й
Вам необхідно звернутися до психолога, подумайте про такий експеримент, можливо, після того, як деякі хлопці будуть вилікуватися з довге для iPhone.
www.pravmir.ru/yuliya-gippenreyter-kak-izlechit-tosku-po-ayfonu/