Як залучити Лак: 4 способи від експерта з психології позитивної психології

Психологія запевняє нас, що удача може бути залучена до вашої сторони. Як зробити себе щасливим? Ми публікуємо цей дивовижний матеріал на сайті.

Лак є об'єктом бажання і об'єктом преюдії. Отже, вважається, що є два типи щасливих людей: ті, хто "колек" вигідні випадки просто тому, що вони народилися під щасливою зіркою, і ті, хто впав подарунок від неба (місцевих виграшів, долі зустрічі, невибагливі ліки...).

Психолог Філіп Габієр вважає, що цей постул повинен бути доповнений, інакше ми будемо залишатися в рамках магії та жирності. «Приховане, випадково виникає удача, алеЄ ще один вид удачі, який може бути «подушений» і культивований, і така удача доступна кожному.й

Що робити? Нехай це прямо:

1,1 км Щоб встановити завдання Для роботи генератора удачі необхідно запрограмувати і регулювати в залежності від напрямку. Тоді це буде дано значення для подій, які відбуваються з нами і «генерувати» удачі: це наші цілі, які забезпечують роботу генератора, які дозволять нам виявити його.

Це не означає, що потрібно починати з детального планування проекту. Скоріше, це питання Визначте свої бажання, відчуйте, в якому напрямку ви хотіли б розвивати своє життя, що означає його вставити.й «Що говорить про мене? Що потрібно, що я хочу? Це питання, які формують основу нашого шляху до удачі. Потім кожен буде змушений закріпити свої очікування, розтопити свої наміри: змінити робочі місця, отримати освіту, познайомитися з тими, які бажання схожі на наші.

2,2 км Відкрийте світЦе означає бути внутрішньо готовим помітити новий, сприймати якомога простіше, що відбувається навколо нас. Це загальне ставлення до уважності і постійної пробудливості, що дозволяє нам зловити цікаву інформацію, миттєво побачити перспективи нового знайомства, прямі енергії в певному напрямку. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. й

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

3. У Найпривабливіша не зажадала ударів долі або несподіваних неприємностей, алеВони здатні ефективно переробити свої збої та з довгостроковими результатами.- Продовжується психолог. Не віддавшись волі небезпечності, сумності або непередбачуваності, вони дивляться з причин невдачі, знайдуть потрібну оцінку, враховуючи обставини, і, нарешті, підпорядковуючи їх недійсності «рециклінгу».

Вони починають відокремлювати випадково або неминуче від того, що вони самі (повністю частково) відповідають. «Також парадоксально можна знайти герб удачі в серці своєї невдачі, адже майже завжди було гірше. й
І, нарешті, вони просять єдине питання в такій ситуації: Що я можу дізнатися з цієї проблеми? Або, в інших словах, як і в яких умовах я можу перетворити його на щось позитивне? Що робити зараз, щоб повернути його на користь? Що це сталося? Як я можу використовувати ситуацію, щоб познайомитися з новими людьми, щоб отримати нову інформацію, щоб відкрити нові світи?

4. У Відкриваючи туш для інших "Лука є іншими", стверджує Філіп Габіє. Найширша наша мережа персональних контактів, тим більше людей, які ми знаємо, тим ймовірніше, що у нас є хороший шанс. «Жіночі люди, як правило, очікують своїх відносин з іншими, щоб бути плідними». Забезпечили, звичайно, що вступаючи в відносини, ми покажемо загальність, увагу на інші і надаємо послуги безкоштовно, інакше знайомства знижується до самозбереження і самопізнання переліку контактів. Саме тому, крім з'єднань, таких, нам потрібна енергія самозбереження, інакше основа для довгострокових удач не буде укладено. Це означає, що ми самі повинні стати тализмами для інших, принести їх удачу.

«Любов, знання і удача мають щось спільного: вони покликані постійно циркулювати в суспільстві, з'єднувати людей і створювати універсальні цінності». Щоб принести удачу іншим особам, досить дати їм увагу і час, щоб бути готовим слухати їх.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. й

Філіппа Габієр є професором психології Вищої школи комерції та автором Прайсу для Лак і Прайзму для оптимізму. Одна з піонерів позитивної психології у Франції.

www.psychologies.com/psychology/self-development/chetyire-sposoba-privlech-udachu/