боротьба.

Мій opus сьогодні це про сварки. Це історія мого доброго друга. Вона була в відносинах близько 6 місяців. Не на тиждень йде без спійманих. І кожен з них впевнений у своїй абсолютній і безповоротній правості. (Не завжди буває).

Я починаю замовлення. Немає відносин без кварелі. Не робіть ілюзій. Ми дійсно так різні, що у мене є відкритим питання: як ми (Я маю на увазі EM і JO) навіть разом? Для цього немає передумов.

Чоловіки і жінки в скандалах поведінці і відчувають діаметрично протилежність. Дівчата повинні поговорити про проблему. (Чому є чашка чаю для жінок.) Хлопці повинні розуміти проблему. Тому, якщо ваш вірний, після читання списку скарг, мовчно йде до туалету і витрачає певну кількість часу, не витягти його, не зачепити дверцята (я запевняю вас, він не зрізається вен там), не збивати під дверима. Помилково ліквідуйте себе і почекайте Його величність, щоб доставити його вирок.

Два. Вчимося говорити чітко, що ви не любите. Я написав багато про це в статті.

Три. Мій партнер подруги попросить її упакувати і “забути від свого життя назавжди”. "Що таке ебать?" Я хочу попросити його. Коли ви боретеся з батьками або з дітьми, ви не можете шукати нові! Що таке глобальний виняток до правила? Ще одне, якщо він не хоче продовжити відносини, то не потрібно зробити дівчину головою. А якщо ви вирішили, "Я одружився, що ти іграшки?", то йдіть вперед і співайте. Вона повинна бути членом сім'ї. Алене і для життя.

«Емоційні гойдалки» є одним з найбільш витончених катування в шлюбі. До речі, я не єдиний, хто думає так. Антон Сівер навіть зробив фільм на цій темі. Це називається "Свінгер". Шукайте своє дозвілля.

Четвертий. Якщо у вас є боротьба, не варто його погіршити. Не спровокуйте свого партнера пізними прибуттями з роботи, відсутність вихідних, демонстративної тиші і так далі. Ви знаєте, коли ваш улюблений светр зламається, ви запустіть, щоб змащувати його, і ви не зрадити його і відкинути його. Але якщо «Я ніколи не хотів його, – це інша справа. Після чого скидати його без шкоди.

Зв'язки непросто. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. У душу можна жити тільки марошки. Але! Птахи щастя існують. Деякі люди навіть побачили її, і деякі заважають її. Все залежить від вас від двох і не одне інше.

Я щасливий. Я живу з розумною людиною, яка, коли я проживаю, збивати страви, і, як правило, поводитися в будь-який спосіб неадекватно, приходить до мене і вуса в в вусі: «Хонний, менш матовий». Але це не завжди так. У зв'язку з тим, що ми здійснили, назавжди, на щільному оберті і скручуємо один одному нерви, ми просто не зацікавили.

Підсумок. У вас є і будуть кварелі. Але як ви вийшли з них, «з щитом або на щиті» залежить тільки від вас, і вашого чоловіка, звичайно. Не дайте ці «подруги» знищити те, що ви маєте. Довірте мене, є кілька речей у світі, щоб втратити, що ви дійсно люблю.

Успіхів!