Які люди шкодують, коли вони дивляться на своїх 30-х, 40-х і 50-х років?

Що таке люди шкодують про дорослість?
Вважаю, що Бетховен на його смертному весіллі сказав: «Подруги, друзі, комедія над!» Лу Costello - сказав він: «Це найкращий морозиво, який я коли-небудь смакував. й

Я хочу поділитися з вами уроками, які я дізнався про молоді помилки. Всі з них можна описати як одну частинку «не».

1,1 км Не купуйте речі!
Замість, інвестуйте у свій життєвий досвід. Подорож. Побачити дівчину, яка розповіла вам «мая», навіть якщо вона живе на іншому боці світу. Пам'ятайте: життєвий досвід і досвід, не є реальним життям.

2,2 км Не робіть те, що ви не хочете робити!
Ви думаєте, що ви встигли зробити все. Але це не так. У будь-який момент ви будете розуміти, що ваш час стоїть вгору. Це просто занадто пізно. Ви живете життя, але не так, як ви бажали. Ви побігли після чого. У вас є мета? Великий. Не пропустіть його.

3. У Не намагайтеся порадувати всіх!
Немає, ніж ви. Я хочу, щоб я пам'ятав його занадто пізно. Я був час, намагаючись перемагатися над абсолютно незнайомими людьми. Зароблені гроші. Але навіть 5 хвилин часу, витрачених, це те, що ви втратили назавжди.

4. У Не намагайтеся створювати відносини з ким-небудь, хто любить іншу людину.
Взаємозв’язок з особою, яка любить ще одну, і що інша людина не ви, домовлена заздалегідь. Це свого роду чорної діри, в якій зникнуть всі ваші яскраві емоції і почуття, і ви будете залишені тільки з пишністю.

5. Умань Не робіть обіцянки, які ви не можете тримати.
Якщо ви не хочете відчувати себе як холостою, так і постійно апологізуйте іншим особам, щоб не підтримувати вашу обіцянку.

6. Жнівень Не чекайте інших, щоб сказати так!
Скажіть так, щоб ви самі, і решта буде сказати так пізніше.

7. Про нас Не вкрасти паперові кліпи з офісу!
Здавалося б, маленька річ. Але він підмінює вашу довіру. Поведінка. Ваше слово повинно стати словом.

8. У Не залиште місце у вашому житті, яке витягне вас!
Не їсти ягняти продукти харчування. Не прочитайте новини третього покоління. Намагайтеся залишатися від колег, які роблять нічого, але йде в передпокої, намагаючись приглушити всіх і все. Не витрачайте час разом з людьми, які не хочуть переходити в життя.

9. Навігація Не шкодуйте!
Всі перераховані вище можуть здатися, як мій чуйець. Але це не так. Це свого роду татуювання, які з мене в цей день. Ви не можете повернутися до минулого, ви не можете її виправити, і запам'ятовувати ваші помилки і помилки без зайвих зусиль.

10. Чи не зауважив закладок на сторінках, які вже прочитали.
Це божевільна починати все знову сьогодні. Пам'ятайте, що ваше завтра буде залежати від вашого сьогодні.

Перелік уроків
Інвестуйте гроші в хорошу причину, коли ви молодий.
Нехай люди сидять на шиї.
Подорожуйте кожен раз, коли ви отримаєте шанс. Не пропустіть можливості.
Жити хоча б рік за кордоном. Таким чином, ви будете розуміти, що світ не обмежується вашим маленьким кутом.
Любов, дружба і охорона здоров'я - це речі, які не можуть бути видалені пізніше.
Я думаю, що найголовніше, щоб просто жити і не відмовитися. Завжди і за всіма обставинами.
Які люди шкодують у своїх 70-х
Я читаю і дивую, що багато людей так маленькі. Я майже 70 років, і хоча я дуже щасливий з життям, якщо я вирішив писати всі мої чуми, я б мати матеріал для всієї книги. Я шкодую, що ми приймаємо, і всі бездумні дії я взяв. Я шкодую кожну можливість я пропущений. Список триває довго. Я намагаюся не пошкодити його, але я впевнений, що є щось для себе.
Я завжди був досить багато, я маю чудовий великий сім'ї і я люблю дружину. Але я ще шкодую, що 50 років тому я не маю відваги зустріти чарівну дівчину, яка сидить на наступному столі в університеті кафе і посміхалася на мене.

Життя це гра
Життя - це гра, де є правила та гравці. Ви знаєте, якщо ви втратите або виграєте. Але в грі є удача, обман і неправильні переміщення супротивників. Гра непередбачувана, і що викликає шкоду, тепер може грати в руки в майбутньому. Що робить життя цікавим.

Дотримуйтеся снів.
Я не шкодую, коли я був молодий. Я вирішив, що я обов'язково піти в університет. Якщо я міг вірити в себе, виконайте мрії і бажання, і не тільки хвилюватися про пошук хорошої роботи в майбутньому, моє життя буде дуже різним.

Я хочу повернутися і поспілкуватися зі своїм двадцять роком. Я консультую себе думати двічі, щоб розглянути альтернативні варіанти перед тим, як приймати дороге кредит на освіту, який не лягає в серці. Я інвестую гроші, які я витратив на навчання в невеликому бізнесі, і це буде реальна школа життя. Або, можливо, я консультую себе отримати іншу спеціальність, яку я завжди мріяв, і стати сценаристом. Хто знає, можливо, я дам цей світ шедевр, якщо я слухав до серця 20 і не до інших людей.

Час стрибка з дітьми
Моя найбільша шкода, що я не витрачала час з дітьми (з моменту, коли вони були народжені до тих пір, поки вони досягали підліткового віку). Я був обвинувачений роботою і вірив, що це був мій єдиний важливий обов'язок і відповідальність, щоб забезпечити сім'ю. Я був неправильним. У цей час ніколи не повернеться, тому тепер я часто скажу мої вирощені діти, які я шкодую, що я жив тільки на роботі, і хірурги не повторити свою помилку.
Я дуже щасливий, тому що у мене є свого роду і люблячої дружини, яка охоче мене моєї позачергової зайнятості і приймала велику турботу про наших дітей. Але коли ми подивимося на сімейні фотографії часу, то вони явно не вистачає. Якщо у вас є діти, вони повинні бути кращими. Подаруйтеся в шкільні заходи, спортивні заходи, сімейні екскурсії та просто всі події, які стосуються ваших дітей.