ЯК ВИДАЄТЬСЯ З НЕГАТИВНОГО?

1) Техніка - відключення
Як тільки ви відчуєте негативну думку, що стикається з розумом, просто відрізати її. Не потрібно аналізувати його, не потрібно сперечатися з ним, не потрібно захищати себе від неї – Просто відрізати його від себе і покласти щось інше на своєму місці. І ключовий принцип тут, ви повинні зробити це відразу, як тільки ви відчуваєте, що дуже продумано.

2) Техніка - Етикетка (який прилипає до чогось)
Ця техніка відрізняється від першого, вона складається з того, що на місці позбавлення від, відрізаючи цю думку, ми виводимо з неї і дотримуючись зовні. Ми дивимося з-за кордону, але ми не даємо його. Ви можете сказати собі, «Що відбувається мені?» – тепер у мене така думка, але ви вже подзвоните в лапки, тим самим визначивши своє місце. І просто дивитися її.
Негативні думки мають владу над вами тільки якщо ви відреагуєте на них.

(3) Техніка - Перебільшення
Після того, як ви виявите негативну думку, ви повинні перебільшити її до абсурду. Ключ тут, щоб зробити його смішним. Ви повинні зловити себе мислення негативно, ви знаєте, що свідомість є великим крилом. Ви знаєте, що кожен день він намагається грати з вами жарт. Ви спостережник. Ви помітили її. І ви вирішили вдатися до техніки перебільшення. Ви повинні сказати дійсно, я не можу продати нічого, ви можете сказати себе, добре, що залишилося зробити, можливо, я буду називати, або я приїду до цієї людини і відкрию двері, і раптом механічний фіст вийде звідти і деякі роботи з'явиться і розтріскувати мене з усіма його можливо, а потім натовп людей буде працювати в з водою і почати поливати мене. А потім я збираюся боляче, я буду всі вологі і загартовані ... то вони йдуть, щоб покласти пасту на мене ... і я всі вологі, всі трохи... але не тільки це, я збираюся повернутися до мого офісу, і всі співробітники покладуть знаки говоріння, ви ідіот, чому ви спиниєте ??? Це абсурд, але це те, що робить негативні думки безладними. Якщо ви відреагуєте на них негативні думки.

(4) Техніка - Конфронтація
Все, що негативна думка говорить нам, необхідно перетворювати в точну протилежність. Як тільки думка «Я не зможу зробити продаж», ви повинні поставити на своє місце абсолютно суперечливу думку. Я обов'язково зможе зробити продаж. Якщо ви думаєте, що «Я ніколи не зможе досягнути фінансового успіху», вам слід негайно відреагувати в зворотному напрямку, і сказати собі: «Я точно досягне великого фінансового успіху». Як тільки ви думаєте, «Я нічого не хочу, я нічого не здатний», – кажете собі, «Я здатний що-небудь, я дуже незвичайна людина». Дуже неможливе мислення негативного і позитивного в той же час, свідомість здатна думати про одну річ в той же час, якщо ви ви відмовляєтеся від негативної думки і покласти позитивну, ви позбавите негативну думку влади.
Позбутися від негативних думок на практиці, як застосувати методи.

Ці 4 техніки ви можете спробувати працювати з ними, так само як боксер, боксерка з його супротивником. Наступного разу надходить негативна думка, ви можете спочатку вдарити її з першою технікою, потім пара других, або, можливо, вдарити її 2 рази з третіми, а потім додати 4th. Ви можете експериментувати з цими методами і вибрати той, який вам подобається. Деякі люди люблять деякі люди, деякі інші. Найголовніше, не дайте вам велику брехню. Ті, хто займається силою свідомості, повинні вчитися самостійно, контролювати свою свідомість.