787
Казки Сатурни.
Серед багатьох казок про Сатурн - це казка про певний князь і його друг, які разом виконали обряди на честь Сатурна, виконуючи вовну. Після того, як принц отримав багато золота і запропонував князі частку. Але він відмовився, говорячи йому заслуги власної долі. Він продовжив виконувати свою вовну, і з часом, за підтримки Божественних сил, він перетворив своє королівство і одружився з дочкою Гангарви.
У іншому варіанті цієї казки Сатурн з'являється на буффало (біфало зазвичай зображений як Піт, бог смерті), щоб перевірити два хлопчики. Сатурн приховує в листя ялинки і дає одну з хлопчиків золото. Ще один хлопчик говорить Сатурн оповідання Піппалата і дзвінки Сатурн «Повільна вечеря». У відповідь Сатурн каже: «Ви є дискримінантом моєї гуру», намагаючись, що хлопчик пройшов тест.
Повідомлень про те, що Сатурн став лайтом і повільним.
Коли Сатурн переповнив життя батька Піппалади з недугами та бідністю, юна Піппалада вирішила помстати на Сатурні. Починався піднімати стовбур папала на берегах Ямуни, в коронці якого сатурн сат. Сатурн кинувся на небо, але Піппалада з ним і, ловивши, зламали обидві ноги.
Бог Шива провів молоду руку і запобіжив його від вбивства Сатурна, тому Піппалада проголошено, "Нехай він живе". Але тепер кожен зателефонує йому Манда - Повільно! Ще одна легенда, яка роз’яснює ламеню Сатурна в Рамаїні, поема епоха про царя Рамачдра.
С ***
Рамачандра ворога, демон Равана, який був великим аскеттичним і ізольованим у важкій аустомості в ім'я бога Шива, заспокійливою силою над усіма планетами Ніна. Під час народження сина Меганади, Равана змушена зібрати всі дев'ять Граг, щоб зібрати в одинадцятому будинку гороскопа дитини, сподіваючись, що це зробить життя сина безперервною серією перемог і великих досягнень (одинадцятий будинок гороскопа регулює всі види досягнень і успіхів).
Але в момент народження дитини Сатурн зумів прокидати ногу в дванадцятий будинок його гороскопа, тим самим знищивши все, що Равана надихнула. Після того, як п'ятий будинок гороскопа контролює всі види втрат і збитків. У ратуші Равана відрізала підніжжя Сатурна, і він залишився косою назавжди.
З астрологічної точки зору, «ламність» Сатурна пояснюється тим, що Nine Планети вона пересуває найповільніше всього (його Сатурн в гороскопі може буквально служити показанням ламенесу). У північній Індії він сказав, що час має дуже коротке волосся і працює дуже швидко. Люди намагаються тримати його, але вони не можуть захопити волосся.
Але Сатурн також є втіленням часу, і його порожнечість робить його легкою для захоплення. З тих пір, дезоційне обслуговування в Сатурн і подолання різних добровільних випробувань на його честь є чудовим способом «катеча». Сатурн, а також дізнатися про їх недоліки. Не існує способів повністю позбутися людини впливу Сатурна, так як всі живі істоти підлягають її впливу. Тим не менш, прихильність його може ослаблити шкідливі наслідки. Цільова послуга Сатурна, а також поклоніння Господи Шиви або апого бога Ганумана, намагаються і ефективні засоби «підвищення вродженої природи». й
Господи Шива, будучи богом смерті і часу, може впливати на Сатурн, так як Сатурн є дійсно тільки частинка сили Шиви. Піппаладу вдалося покарати Сатурн тільки тому, що він і його дружина Падма були ненависті Господи Шиви і дружини Парваті. Hanuman також є втіленням Шиви, тому має владу над Сатурн і може контролювати його.
Hanuman є надзвичайно потужним делікатом. У Великості Сатурна він згадується в зв'язку з Сонце і Юпітером, а в Рамаїні він з'являється як один з головних персонажів. У північній Індії, частина Рамаїни, що називається Sundar-Kanda, постійно читається і retold, головний герой якого Гануман. Sundara-Kanda розглядається тут універсальна передая - захист від всіх домішок, а особливо від домішок, викликаних Saturn. Хануман, як і всі живі істоти, також довелося пройти через хворобливий період з семи і півріччя, але Сатурн практично не вдалося затемнити життя цього благородного бога у вигляді мавпи. Сатурн просить Гануману, «Ви так потужні, що частина вашого тіла може мені боляче?» Відповіді Гануману: "Сісти на хвіст". Але один раз Сатурн зробив це, Гануман загорнув його хвіст навколо нього і притискав його до землі, щоб Сатурн не міг рухатися, ані дивитися на Гануман. Так Хануман був збережений від впливу Сатурна, хоча пізніше він все ще впав на невелику частку обертів: він був частиною хвоста, з яким Гануман притискав Сатурн на землю, що траншеї Равани встановлюють на вогонь. У іншій легенді, коли Сатурн поінформував Гануман, що сім років його правління, Гануман запитав, «У якій частині мого тіла ви збираєтеся поселитися?» Сатурн відповів: «Я сидить на голову». "Великий", - сказав Гануман. Але коли Сатурн зручно оселився на вершині голови мавпи Гануман почав грати. Взявши величезну гору, він кинув її в повітрі, а потім почав збити з вершини. За кілька хвилин, коли Гануман просто почав смакувати гру, Сатурн викинув, «Стоп це!» Дайте мені, і я залишаю тебе самостійно! Хануман запитав: «Чи ви достатньо?» "Так, я був достатньо!" відповів Сатурн. Але я все-таки зумів, щоб забити голову.
Ведична астрологія: місяць в знаках зодіаку і класифікації місячним знаком!
Морква в Аюрведі. Корисні властивості.