10 золоті правила навчання.

37857059

За останні п'ять років, Skip La Cour допоміг тисячам бодібілдистів розкрити свій потенціал і перерву через тренування плато. Ось 10 найцінніших порад щодо підвищення кваліфікації культуристів прямо!

Кредитна картка

1/ Лібра не найкращий показник успіху

Багато людей прикріплюють дуже важливе значення для чисел, які знаходяться на вимірювальних пристроях. Вони забувають, що ми не прагнемо до отримання банальної маси, наша мета - це набір високоякісної сухої м'язової маси. На малюнку на вагах можна змінити з дня до дня, вона може змінитися навіть через кілька годин. Так, слід регулярно зважувати себе, але без вболівальників. Дзеркало є набагато строгим суддею і надійним показником успіху.

2 Болі м'язів не найкращий спосіб судити якість вправ

Стійкість м'язів - це прямий наслідок мікроскопічних розривів, які відбуваються в м'язових волокнах під час тренувань, але біль - це дуже ненадійний вимірювальний пристрій. Так, це, як правило, означає, що ваша підготовка була на найвищому рівні, але розумійте, що якщо ви навчалися після однорічного перерви, ваші м'язи будуть болючими незалежно від ефективності навчальної сесії.

Крім того, за час, ефективні і регулярні вправи будуть викликати меншу хворобу. Це не означає, що ваші тренування є менш продуктивними. Ви просто зміцните.

3/ Кращі програми навчання – Ваша програма

Навіть з найкращою програмою навчання ви не отримаєте результати, які ви хочете, якщо ви не робите це з впевненістю, ентузіазмом, і найголовніше, систематично. Результатом є єдине, що має значення. Якщо ви виконуєте роботу і подаруєте віру в успіх, дотримуватися курсу. Як ви отримуєте досвід, ви зможете прогресувати, що може бути ваша «оптимальна» програма навчання. Пам'ятайте, якщо ви шукаєте успіх, важливо дотримуватися фундаментальних принципів і взяти їх на вищий рівень.

4/ Краще менше, але краще. Я пообіцяю!

Короткі сеанси з меншими вправами, підходи та повторення є ідеальним способом отримання м'язової маси в короткий час. Я прийшов до цього висновку на власній кар'єрі. За рахунок того, щоб людина пройшла без збільшення кількості підходів, повторень і вправ ви дізнаєтеся, що вони дійсно здатні в тренажерному залі.

Як тільки я коротко знизив кількість вправ і змусили себе строго дотримуватися 4-6 повторів з збільшенням ваги, я отримав неймовірні результати. Таке навчання відмінне, адже воно розвиває широтність і емоційну стійкість і одночасно сприяє росту м'язів і підвищенню міцності.

5 Спортивне харчування є єдиною частиною ефективної програми

Я роблю гроші з продажу спортивного харчування, але я запевняю вас, харчові добавки не замінять хороші тренування, здорове харчування і розумовий фокус. Це лише важливе доповнення до основ успіху, і вони лише допомагають тим, хто чітко визначив цілі і допитував їх. Як вам подобається, що відповідь?

6 хв Інтенсивність: запорука росту м'язів

Основою всіх навчальних програм є їх інтенсивність, і неважливо, чи призначені вони для тривалої відстані або за короткий період часу, розщеплення або навчання для всього тіла. Тренінг повинен бути спринтом, не марафоном. І чим вище швидкість в цьому спринті, тим ефективнішим буде навчання. І запустивши марафон, ви сповільните свій прогрес на відстані.

Інтенсивне навчання змушує вас рухатися вперед і використовувати ваші фізичні, психічні та емоційні здібності до їх повного потенціалу. Ви будете приємно здивовані, коли ви не маєте іншого варіанту. Не всі розуміють це, деякі люди повинні піти через біль, але так як я знаю, наскільки важко я отримав результат, я часто використовую болючі техніки в моєму тренерській практиці. Але я запевняю тебе, це варто.

7 / У зв'язку з недосвідченістю ви думаєте, що це займе багато часу для поїзда

Я переконаний, що коротше і більш інтенсивне навчання є запорукою досягнення фантастичних результатів у короткостроковій перспективі. Я не думаю, що будь-який тренінг повинен тривати більше години.

Багато людей думають, що це через 25 років досвіду, які я можу отримати результати від короткого навчання, але вони дивляться картину з неправильного кута. Не мій досвід, який дозволяє мені витрачати менше часу на приміщення без втрати ефективності. Це ваш недосвідчений, який ви думаєте, що ви повинні бути в тренажерному залі. І вини всіх недоліків впевненості в своїх здібностях і в ефективності їх застосування. Важливо бути продуктивним, але в менший час. А потім, досягнувши належного ступеня інтенсивності, ви почнете отримувати результати від короткого навчання.

8 000 р. Мозок є найважливішим м'язом, з ним і почати навчання

Правильне ставлення є невід’ємною частиною ефективного навчання.
Якщо у вас є філон, ви також можете піти додому.
На жаль, більшість хлопці думають, що вони розбили.
У тренажерному залі, хоча це далеко від справи. Але
фіксується.

Ви повинні повністю зосередитися.
На кожному зверненні звертайтесь увагу.
кожен м'яз. Ви також повинні вірити в себе і що ви робите. Ви можете використовувати всі м'язові волокна, але ви не отримаєте вражаючі результати, поки ви не з'єднаєте вашу розум. Якщо ви перехрестите поріг тренажерного залу, ви відчуваєте, що ви не готові психологічно, зупиняйтеся на п'ять хвилин і налаштуйте, інакше ви відходите час і енергію.

9/ Скорочення решти не завжди доречно

Сьогодні дуже модно зменшити паузи між підходами, і я кажу, що ви навіть можете збільшити їх тривалість. Ви повинні відпочивати досить довго і відновити майже 100%, але не досить довго втратити фокус і настрій. У безперешкодному силовому навчанні, де ціль завершена збій м'язів, перед наступним підходом вам буде потреба вся сила. Ви можете розвивати справжні м’язи в найбільш раціональному та раціональному варіанті. Щоб отримати максимальну м'язову масу в мінімальний період часу, необхідно навчитися тренуватися таким чином, щоб отримати максимальну м'язову масу.

Багато хлопці думають, що короткі перерви допомагають їм спалювати жир швидше, але для цього ми прилипаємо до дієти і виконуємо кардіо. І коли ви піднімаєте ваги, мета - зростання м'язів, не спалювання жиру.

10 хв Не варто забувати про важливість харчування

Правильне навчання не тільки те, що ви робите з вашого тіла, це також те, що ви годуєте його. Ви всі бачили хлопці, які працюють як божевільний, але це не призводить до очікуваного результату. Найчастіше причиною цього є відсутність поживних речовин, які повинні забезпечити цей результат.

Експерти кажуть, що ваш зовнішній вигляд 80% визначається дієтою. Моє враження повністю підтверджує думку експертів, а якщо я повинен вибрати між навчанням та якісним харчуванням, я буду вибрати харчування. Вивчіть основні принципи здорового харчування і стежте за ними строго! Харчування – найважливіша частина світу бодібілдингу.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное