Зачем заниматься йогой

«Чому робити йога?», «Що буде йога мені?», «Чи не встигне бути?» – такі питання просять більшість новачків. Я спробую відповісти на них без попереднього завершення.

Насамперед, і для багатьох, це найголовніше, йога надає людині здоров'я і довголіття. Для здорової людини (хоча дуже важко знайти абсолютно здорову людину), йога - це можливість підтримувати гарне здоров'я; для людини, які страждають різними захворюваннями, йога - це спосіб відновлення здоров'я. З огляду на те, що в сучасному світі людина постійно впливає на величезну кількість різних несприятливих чинників (радіація, магнітні бурі, забруднена атмосфера, електромагнітне випромінювання та ін.), йога дозволяє розвивати здатність активно протидіяти таким факторам.

По-друге, йога дозволяє знайти гармонійні стосунки з природою та навколишнім світом, які він втратив раніше.

По-третє, людина, яка практикує йога, опанує своє тіло і навчається контролювати свою розум і емоції.

Чотири роки, завдяки йога людина набуває здатності працювати плідно і правильно відпочивати.

П'ятий, лікар йога отримує впевненість і впевненість в собі.

Шостий, йога навчає доброї волі іншим.

Сьомий, йога сприяє появі людини (незвісно, звичайно, він не був перед) незалежності, незалежності мислення.

Також можна цитувати вісімнадцятих, дев'ятих, десятих і т.д., але як я вже зауважив, це може зайняти половину книги. Тому я буду обмежувати себе вищезгаданими точками, особливо з того, що на мій погляд, вони досить важко переконувати всіх, хто йога може принести величезну, практично неоціненну, вигідну.