652
15 Цитати з Легендарні Людмила Гурченко
Завжди елегантний і жіночний, завжди в параді, завжди зверху - Людмила Марковна була еталоном для багатьох жінок. Вона була предметом всіх жанрів - від vaudeville і музики до мелодрами і трагікомедії. Її любов і життя неодмінно давали кіно.
До 80-річчя від дня народження блискучої акторки Веб-сайт Про життя, кіно та любов
Кінотеатр – моє життя. Коли я входжу в невеликий димо-наповнений павільйон, де нічого не видно на довжині руки, де він пахне дим, тирси і клей, я зрозумів: тут це – рай! Попереднє, незалежно від того, як далеко не живе. Якщо кохана людина чіється на мене, то він думає, що я маю на увазі, і якщо я маю на увазі, то він також коштує тому, що він вибрав мене. У тих випадках я просто пішов... назавжди. Я вірю, що ви можете навчити інших не лекціями, але тільки власним прикладом. Слово «щастя» – це як «нині», тому не може бути постійним.
Коли я відчайдушно розумію, що я поганий мати, я почати зловити, смоктати і будь ласка. Але в цій професії немає збитків. Щастя, коли ви залишаєте додому для вашої улюбленої роботи, нічого більше коханого і радісного в житті. А, втомлений, вичерпається, даючи все потенційному глядачам, який прийде в кіно в той час, ви йдете, бігти додому, тому що є щастя, є тепла, є радість, чекають вас. Ви не можете бути жінкою в команді директора: "Чи жінка!" Ви не жінка. І ви можете загорнути себе в burqa до ваших вух - і зал все ще буде шейк, бо жінка вийшла! Особлива істота! Жіноче тіло не гармонія для вас: Я стане жирником, я втратила вагу. Ви отримуєте Я все ще вписаний в одязі я носила на Рязанівській ніч. У мистецтві ви не зловите. Просто виходимо з кола. Для того, щоб стати чемпіоном у більш ніж десятиріччі, ніхто не міг. Якщо ви плоскі, то приготуйте до удару. У мене завжди була одна любов - великий, щирий, чуттєвий,... тільки об'єкти змінилися.
Ви повинні бути талановитими, розумними і, головне, фінансово незалежними, щоб спокійно зробити те, що ви хочете. Найкраще життя, коли ви живете і сподіваємося. Поведінка в собі, любов, страх нічого, бути вільним, приймати ризики. Ви бачите, життя така річ, що це, як ви молодий, молодий, а потім, чубчик, і це над. Ви дивитесь і подумайте, як багато речей, які ви не робили, тому що ви боїтеся, сором'язливі, навпаки. Не боятися нічого. Взяти ризики. Навіть якщо ви неправильно. Життя. І найголовніше, звичайно, любов один одному. Завжди, кожну хвилину. Любов...
Рецензія з фільму «Станція для двох», © Mosfilm
Сайт: www.mosfilm.ru