25 Enthusiastic Цитати з Glory Se

Слава Се – псевдонім популярного латвійського блогера і автор В’ячеслав Солдатенко. Він визнаний майстер слів з відмінним почуттям гумору і великим поціновувачем душі людини.

Веб-сайт сміливо рекомендує Слава Се для щоденного читання і рультування, і сьогодні ділиться своїми перлинами.

• Діти малюють маму з пам'яті. Згідно з кресленнями, вони народжувалися підводним дивером, що ходить на картопляне поле в міні-спідниці.
  • Маленькі дівчата мають дні нещастя. Вранці мед заливають в кашу якось неправильно. Я не можу пояснити його, але це не заливається таким чином. Мета
  • Торти - це спосіб не зануритися в той час як інший гріється.
  • Є сімсотні види жіночих сліз у світі. І на всю цю сутність людина реагує на одне слово: «Що пекло, Катя».» ?
  • Хто кидає дерево в січні - параноїд. І невірний раб замовлення. Визначений власник висихає ялинку до утворення хрусткий скоринки.
  • Уява жінки більше, ніж Бог.
  • Таня люблять коти. І хлопці не особливо - через їх надмірність. Не менше вона ніколи не вніс хлопчика в будинок зламаною ніжкою, заспокоїти очі і інші милі проблеми здоров'я.
  • Він мав намір взяти свою матір до аеропорту. Він мав бути впевненим, що щастя гасить.
  • Вона була сповнена родзинок, виноградник, не дівчина.
  • Велику російську літературу не казали її в маррі без любові.
  • Кожна людина мріє про отримання п'яти, отримання на виворітній площині і має Барбра Брильська, що припиняє його на щоці наступного ранку. Ванна кімната більше, ніж ванна для нас.
  • У мене є взуття, які чудові, дуже комфортні, але я повинен поставити на ногу на нозі: тут, тут, і тут, товстіше.
  • Я читаю, що якщо ви п'є червоне вино, радіонукліди гинуть. Остання ніч була дуже страшною для мого радіонуклідів.
  • Я розрізняю п'ять видів грибів: боровіки, лисики, «кращий зуб», «як їстівний» і «регулюйте тораку».
  • Я використовую для полювання качка як дитина. З чоловіками. Чоловіки жорсткі. Реальні мисливці. Матюки такі, що трохи гучніше - труси будуть падати без пострілів. Шок.
  • Кіш було пояснено газетою до вух: шини – наші друзі, не жири і вітаміни. Тепер кішка думає, що ми ідіотами. Сьогодні ми не їсти хамстери, завтра ми друзі з піца, поцілунаємо ковбасу на носі і не далеко - дивуємо сендвіч.
  • Так багато речей, так багато речей, я буду працювати.
  • Тепер кішка і у мене є власні жіночі черевики, розмір 39, один чорний, інші іржі. Завтра я кладу кішку в них і я не знаю, де він знайде канібал, але у мене є замок, принцеса і до ключ на вечерю.
  • Будинок без жінки йде дика.
    По-перше, страви.
    Вимити його восьми разів.
    Все те ж, грязьові колодки розтираються з усіх куточків.
    Я думаю, що вони брудні і крав навколо квартири.
  • Моя кішка боїться втратити мене. Ми йдемо на кухню і спинки разом і дивитися телевізор. Забороняється миття і письма. Він на мене з-за дверей. Я повинен бути дивною людиною в очах.
  • У п'ятницях я повернувся пізно, в чотири годину в суботу. Я хочу спати прямо.
  • У російській топографії п'ять кілометрів виписуються як похибка на мапі. У Балтії це величезна відстань. Ви можете випадково залишити свою країну і поглибитися в сусідній.
  • Ми – це місце народження Циолковського, тому я маю більше шансів отримати до Марса, ніж до Франції.
  • Наша шафа - окремий номер. Все відсутнє, особливо носки, які величають від гарантії виробника.
  • І ми захопили і втрачаємо в самий ніжний спосіб. Так як два маленькі дівчата будуть доводити до будь-якого, що ви хочете, ні в світлі щастя, є тільки мир, і три години сну.

через www.flickr.com/photos/arteshichic/5528348645/