25 Складання фактів про відомі особистості

Кожен, як кажуть, має власні таргани, які чекати від геніальних науковців і творців! Не дарма, що вважається, що найбільш чутливі і тонкі природи схильні до творчості.

Веб-сайт Запрошення до нас на дивовижності великих особистостей.

1,1 км Ампер відчував красу природи настільки яскраво, що він майже загинув щастя, як тільки знайшов себе на березі озера Женева.

2,2 км Schopenhauer був непристойним і відмовлено сплатити рахунки готелю, якщо його ім'я було написано в два "р".

3. У Батько російської авіації, Жуковський, один раз, після розмови з друзями у вітальні, раптом троянда, шукаючи свою капелюх, і почав рясно сказати, добрим шляхом: "Що я з вами, це час, щоб піти додому!"

4. У Шуберта улюблених робіт, перед видавництвом довелося грати на гребінці.

5. Умань Шарлотт Бронте постійно зламав від написання ще одного роману і пішов до шкірки картоплі.

6. Жнівень Він писав про себе: Мій психічний хвилювання є більш результатом хвороби, ніж генія. Я написав поезії. У цих жахливих ночей, божевільний з болем, мій поганий голова дрочить з боку добоку і робить дзвіночки зношеного степідного ковпачкового кільця з жорстокою життєздатністю. І він уклав ці думки з словами: Творчість – це хвороба душі, як і перлина – це молюскне захворювання.

7. Про нас Едгар Пое може сидіти на години на столі і старатися мовно на аркуші заготовки паперу перед ним.

8. У Джордж Санд написав кожен день до 11 годину, і якщо вона завершила роман на 10:30, то відразу почав новий, на якому вона працювала на півгодини.

9. Навігація Француженський фабуліст Lafontaine, коли вона знайшла натхнення, за години кидається по вулицях, що не занурює пасер-по вулиці, дивляться з сюрпризом, як жестами, стегнами ніг, стрибаючи на вершині голосу лінії, що народжуються.

10. Бернар Шав, вже в старій вік, покласти на гумові черевики, натискати на всі кнопки траншеного клока і, адресуючи господарю, сказав: "Я буду писати гру!" Я пішов на ринок, де було дуже зайнято. Він часто бачив на комбінованих поїздах з блокнотом своїми руками, швидко наклеюючи лінію по лінії.

11. Олександр Дума-фатер написав тільки на спеціальних квадратних аркушах. Якщо така папір не була надана або вона вибігла, він припинив роботу.

12. Одного дня Ампер, залишивши квартиру, написав в крейди на двері: Ампера буде будинком тільки ввечері. Але прийшов додому вдень. Я прочитав напис на мої двері і пішов назад, тому що я забув, він був Ампер.

13.00 р. Ейнштейн один раз зустрів другу і був всмоктований в своїх думках і сказав: "Ком до мене до ночі". У мене є професор Стимсон. Його друг відповів: "У мене є Stimson!" Ейнштейн спокійно відповів: «Це не важливо, будь ласка, приїжджайте!»

14. Німецький композитор Шуманн почав страждати від поганості у віці 24, а у віці 46 повністю втратив розум. Він був переслідуваний розмовними таблицями, він бачив звуки, які складалися в акорди і музичні фрази.

15.00 р. Уявляв, що думки вилетів з рота у вигляді бджіл і птахів, і захопили брум, щоб розбити їх.

16.00 р. Італійський філософ Карано мріяв, що всі уряди були шпигунськими на ньому, і м'ясо він служив був замочений в воску і сірці.

17.00 р. Моцарт постраждав манією переслідувань, віривши, що італійці хотіли отрути його.

18 років Ібсен, після того, як випити занадто багато, почав розірвати і відірвати все, що прийшли до руки, часто знищивши те, що було написано.

19.00 р. Ван Гог провів день малювання, відро п'ятий абсинте, вирізати ліву вухо і пофарбувати самопортрет у цій формі, а у віці 37 скоєних суїцидів. Після смерті, до речі, лікарі здійснили публічні десятки медичних діагностиків, які були зроблені до великого художника протягом життя.

20. З якоїсь причини Schiller може створити лише тоді, коли на столі було розтоплений яблука.

21. Хайдн не працює без алмазного кільця: він виглядав на хвилину.

22. Вагнер, при складанні іншої частини музики, викладають яскраві шматочки шовку на стільці та інші меблі, які використовуються для підбір їх і рубати їх.

23. Для продуктивної роботи на романі Зола прив'язала себе на стілець.

24. Муссет поставив свої вірші свічником, все поодинці, на столі, де були дві побутові прилади для нього і його любляча явна жінка, яка була про приїжджати і поділитися вечерею з ним.

25. Думаки люблять добре з'їсти п'ять разів, щоб пробудити натхнення.

26. Флауберт змащений разом з героями він зобразився. Я кинувся і сміхався, або я зробив великі кроки, щоб швидко ходити по офісі і голосно посміхався слів.

27. Монтескієв розповів, що на підлозі біля столу, де навчався він, можна побачити відступи від постійного висихання ніг.

Веб-камера