Вчені вирішили дізнатися, хто живе краще: оптимісти або песимісти. Знаходиться дискурування.

Інтуїція передбачає, що позитивні оптимісти, які живуть в миру і не переробити, безумовно, краще життя, ніж тьмяні і втомилися песимісти. Але виявилося неправильно.

Відомий психолог Льюїс Терман Станфорд і його колеги спостерігали життя одного і половини тисяч дітей з 1921 року: вони описали історію сім'ї, відносини в ньому, записали оцінки вчителів і батьків, записали інформацію про хобі, домашніх тварин, рівень освіти, військової служби, кар'єри та багато інших деталей.

Тоді інші дослідники в Гарварді вирішили проаналізувати дані, отримані командою Термана. У своїй роботі тривало ще два десятки років і призвели до абсолютно несподіваних висновків, у багатьох відношеннях суперечать традиційним ідеям про здоров'я і довголіття людей.

Р

Сайт публікує основні результати наукових досліджень:Для здоров’я чоловіка, але це не впливає на жінок. Довгий, ніж всі інші чоловіки живуть тими, хто в довгострокових шлюбах (живо до 70 років або більше); Менше ніж третини розлучених чоловіків живуть більш 70. Чоловіки, які ніколи не одружені живуть довше, ніж ті, хто переоцінився, і набагато довше, ніж розлучення чоловіків. Поганий для здоров’я жінок: Ті, хто розірвав і залишаються однією живою майже до тих пір, поки жінки в шлюбі. Пропозиція не працює для зносу і сльози не підвищить тривалість життя: постійно працюючих людей обох сексів, які живуть довше, ніж їх більше "розпущених" осіб, ранній вступ до школи (до 6 років) є фактором ризику для ранньої смерті. Дитина потребує часу, щоб грати і спілкуватися з однокласниками; домашні тварини не впливають на тривалість життя, хоча вони можуть тимчасово поліпшити здоров'я, і вони не підходять як замінник для друзів. Учасники озброєних дій живуть менше, але причина цього не психологічного стресу, але подальша поведінка, що не вигідно для здоров’я. Як правило, повернення здоров’я. Почуття любові та турботи від інших покращує самопочуття, але не впливає на тривалість життя; У більшості випадків здоровий спосіб життя людини визначає їх навколишнє середовище, а не їх особисті нахили. Чи не так багато думати про те, що це не так?

Веб-камера