Деякі з основних секретів йога.

р.

Вона сказала, що є багато секретів і секретів в йозі, які розкриваються тільки ініціатором. Що це таке. Але є секрети в йога, які доступні кожному. На перший погляд нічого особливого про них немає. Але розуміння глибини і значення настає поступово. Ось п'ять основних секретів (або, якщо вам подобається, основні принципи) йога.

1,1 км Що таке знання, але практика.

У своїй власній практиці я бачив, як багато людей, які починають йоги, щоб накопичувати якомога більше знань, не використовуючи те, що вони вже мають. Нерідко це було приводом для розчарування в йога, тому що знання поодинці, без практики, нічого не дає. Знання необхідно, але практика однаково (якщо не більше)

Знаменитий індійський мислитель Swami Vivekananda, який зробив багато для популяризації йога, писав: «Якщо ви опанували шість ідей і втілювали їх у вашій життєвій діяльності і характері, то маєте більше освіти, ніж людина, яка запам’ятовує зміст всієї бібліотеки. й

2,2 км Бажання індивідуальності.

Під час існування людства було сотні або навіть тисячі спроб створення універсальних систем охорони здоров’я (фізичних, психічних, духовних), а іноді навіть здавалося, що дуже успішним, але в кінці цих систем не допомогли кожному, а їх універсальність була очевидна. Можливо, це те, що неможливо створити універсальну систему. Ми всі знаємо, що ніхто не той самий, але ми завжди прагнемо до тих же правил. І недолік всіх існуючих і існуючих (рідких винятків) систем охорони здоров'я полягає в тому, що вони враховують фактор індивідуальності до надзвичайно невеликої кількості. І якщо ми говоримо про універсальність йога, то це тільки універсальне, коли є індивідуальний підхід до кожного випадку. Якщо такого підходу немає, то немає універсальності йога.

3. У Прийняття себе як стан для зміни себе.

Буває, що людина вже багато років практикує йога, і не існує змін для кращого, або є зміни в протилежному напрямку. Як ви поясните, що? Імовірно, в таких випадках людина починає працювати над собою без прийняття себе як він. В результаті він повинен змінити себе силою, і насильство від себе часто призводить до сумних наслідків. Щоб уникнути насильства проти себе і одночасно змінити себе, перш за все необхідно прийняти себе, як це, з усіма перевагами і недоліками, позитивними і негативними якостями.

Коли ми намагаємось закінчувати нашими недоліками через силу, ми тільки відштовхуємо їх ще більш глибоко всередині, де чекають ситуації, яка спровокує їх проявлятися ще більше (більше пригнічує, сильніше опір). Ми можемо їх усунути. Все, що ми маємо негативний, прихований глибоко всередині нас, тому, щоб видалити його, ми повинні витягнути його на поверхню і зателефонувати її за назвою. Ми приймаємо перший крок, щоб видалити цю якість.

Виконується метод самоакцепції (текст розмовляється в будь-якій позі медитації (див. нижче), спокійно, дещо однотонно):

Я приймаю себе як я. Я приймаю, що на цьому етапі мого розвитку я повинен бути точно так, як я з моєю вагою, висотою, фізикою, пам'яттю, дефектом, складним і т.д. Для подальшого розвитку, для вирішення поставлених завдань. Всі мої негативні реакції, які виникають перед і виникають зараз при оцінці себе, себе або людей навколо мене, я втрачу в серце, яке відкриває як квітка і здатний трансформувати всі негативні емоції в позитивні. І з серця приходить тиша, спокій і прийняття.

4. У Свідоме звернення.

Відомий письменник, лауреат Нобелівської премії Hermann Hesse, в роботі якого є багато ідей, які звучать з ідеями йога, писав: “Чи ми, ти, я і хтось інший, буде один день, щоб відновити світ – це все ще буде бачити. й
Але всередині себе ми повинні оновлювати його щодня, інакше ми нічого не робимо.
Увійти

Це прагнення до постійного оновлення, постійного знання чогось нового, що може визначити свідому дискримінацію.

Варто розуміти, що вступність не тільки, і не так багато, отримання будь-якої інформації, але більшою мірою передбачає використання цієї інформації в роботі на себе, оскільки ми вже обговорювалися вище.

Чи застрахує педагог? Абсолютно. Учитель може стати ще однією особою. Найвищий майстер – Життя, і найвищі викладачі людства навчають мистецтву навчання з життя. Учитель може бути книги, музика, картини, фільми, богиня різних релігій, міфологічних героїв, учителі старовини і т.д. – загалом, хто може дізнатися все.

Як знайти Майстер? Тут можна сміливо сказати, що якщо є бажання дискримінації, то рано чи пізно це бажання призведе до майстерності, це буде «пристрасно». Викладачі.

Але пристрасність – це лише вірно, якщо вона згодом стає викладанням. Георгій Гурдіфф один раз сказав: «Ви навчитеся навчатися іншим». Не обов’язково проголошувати себе месія і «побрати» велику кількість студентів. Вистачить бути вчителем для дітей (або батьків, дружини, чоловіка, знайомства тощо). І не потрібно знати про це. Щоб навчити без викладання, неприпустимо і без необхідності вдячності за неї - «аеробатика» викладання.