535
Поради для тих, хто хоче схуднути і виглядати 100%:
1,1 км Якщо шкала застрягається на певній кількості, і ви більше не втратите вагу, то підвищуйте інтенсивність навчання. Спробуйте скористатися на 85% від максимальної допустимої частоти серцевого ритму, щоб отримати бажаний результат.
2,2 км Вправа більше тону ваших м'язів. Вони підвищують впевненість, покращують настрій і прискорюють обмін речовин. Так чому ви ще не робите фітнес?
3. У Ви занурилися з однорідністю в навчанні? Тоді час змінити їх. І якщо ви хочете схуднути далі, то ви повинні змінити їх на більш інтенсивні.
4. У Ваше обладнання та обладнання для фітнесу повинні бути зверху! Це правило не тільки допоможе вам досягти бажаного результату швидше, але і запобігти від травм. Не витрачати час і гроші на отримання хорошої однорідності. Він також зачепить вас.
Коментар: Так, дійсно, форма є одним з двигунів прогресу в навчанні. Не варто запасних грошей на гантелі різної ваги, рукавичка (як вони легше підштовхуватися!)
5. Умань Не робіть на порожньому животі! Нек, це дасть вам додаткову міцність, а крім тіла спалювати зайвий жир, не м'язовий!
6. Жнівень Не перебільшуйте свої можливості! Перед початком навчання краще звернутися до лікаря!
Навчання за вашим рівнем: початківця, середній, про. Ваша активність повинна бути на 70% максимальної частоти серцевих скорочень. У парі тижнів ви будете сильнішими і здатні рухатися на новий рівень для швидкого результату.
7. Про нас Ми хочемо, щоб вам було якомога швидше. Ми приїдемо до допомоги кругової підготовки - міцності + кардіо, без зупинки для відпочинку, а також комбінованих високоінтенсивних вправ. Наприклад, штовхання слідують стрибком.
Такі тренування спалюють більше калорій, ніж звичайні аеробіки і підвищують міцність наших м'язів.
8. У Щоб збільшити вашу витривалість, спробуйте інтервал навчання кардіо. Вони допомагають схуднути швидше, зберігаючи м'язову масу.
9. Навігація Для того щоб зробити плоский шлунок з помітними м'язами черевної порожнини, вам не потрібно накачати прес протягом 30 хвилин щодня! Кращий спосіб зробити це горіння зайвого жиру по всьому тілу + наступне правильне харчування!
10. Коли ви працюєте на кардіозних машинах, не приклейте до ручок! Це дозволить зменшити витрати калорій на 24%. Виняток - це еліптичний і рядовий тренажер, який має динамічні поручні для більш калорій!
11. «Так, деякі люди генетично не мають вироку!» Я відчуваю, що спосіб, але я знаходжу силу, щоб керувати вагою. Погані звички часто є симптомом глибоких емоційних проблем. ?
12. «Я не вірю в лізію. Я думаю, ожиріння є симптомом щось більш серйозне. Якщо у вас є 2-5 додаткових фунтів над нормальною вагою, то ви можете говорити про лінью. Але якщо у вас більше 10 кг, то потрібно шукати інші причини. ?