554
10 причин щастя
Люди, які впевнено йдуть через життя, об'єднані особливим виглядом світу. Вони щасливі не так багато, тому що ненав'язливі посмішки на них, але тому що вони розвинені звички, які дозволяють їм залишитися на конях і легко впоратися з проблемами і невдачами.
Так, щасливі люди:
1,1 км Вони не зацікавлені в тому, що інші думають про них. Коко Шанель - сказав він: "Я не хочу, що ви думаєте про мене, тому що я не думаю, що ви взагалі." Ми звикли в залежності від думки інших, але є величезна кількість людей навколо нас, і кожен має свою точку зору. Що може кожен з нас зробити, якщо ми намагаємось порадувати всіх? Ви робите те, що ви думаєте правильно. Ваші дії можуть бути помилковими, але це ваш досвід і це неоціненно. Кожен любить себе впевненим, незалежні люди з чітким життям. Будь ласка, зв'яжіться з тим, що людина і піти через життя з гідністю, а не дивлячись на кожен раз за погодження або судом.
2,2 км Вони можуть бачити речі ззовні. Не існує жодної перемоги, жодна перемога. Найкраще, щоб залишитися нейтральним. Не просто, але варто вчитися. Якщо ви стежите за китайською мудрістю, право на це подивитися на ваше життя з дистанцією, як мавпа сидячи на гірському перегляді дві тигрові боротьби. Хтось з нас має залишатися тим, що і той самий, незважаючи на те, що не дивлячись на життя. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
3. У Вони не пошкоджують. Неповторна вічна любов, неспроможність друзів, які полюбляли серцем таємниці. Ми маємо тенденцію, щоб пошкодити щось, але нічого не є більш порожнім і непотрібним. «Регрет не повинен тривати більше п'яти хвилин», – розповідає американський психолог Ольга Мінер. Ви втратите не тільки час, але і величезну кількість життєвої енергії. Загублені можливості не можуть бути повернуті, але щоб зупинити розмазування сліз і проаналізувати причину невдачі буде відмінним вибором.
4. У Вони знають, як подякувати. І це не обов'язкова вдячність, але одне, що походить від серця. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Дякую за те, що ще не сталося. І кожну ніч перед сном, обов'язково пам'ятайте не менше п'яти причин, щоб сказати вам до життя.
5. Умань Вони зберігають почуття новизни. Досягнувши щось, ми не будемо насолоджуватися ним, а потім почуттям новинних листя нас. Але потрібно чіплятися до неї руками і ногами. Пам'ятайте і закріпіть моменти вашої тріумфії. Життєві події повинні бути генератором ваших майбутніх перемог, тому згадувати і відроджувати всі відтінки щасливих емоційних станів. Налаштування нових цілей і досягнення їх відмінною. Але дуже часто виходячи з того, що ще немає, ми не встигли повністю насолоджуватися тим, що вже є. Це те, що робить нас нездатними.
6. Жнівень Вони можуть сміятися на себе. Irony - красива якість. Але якщо людина може бути іронічною про себе, то він невразливий. Психологи вважають, що самоіронія є ознакою сучасного інтелекту. Уміння сміятися на себе властива тільки міцному духу і розуму людей, які надавалися будь-яким упередженням, безпосередньо пов'язана з життєздатністю і оптимізмом.
7. Про нас Вони живуть «в сучасному відсіку». Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Люди, які живуть під тиском минулих помилок, етикеток і негативних переживань, з одного боку, і під страхом провалу в майбутньому, з іншого, не живуть взагалі. Вони виглядають більше, як свіжоморожені зомбі. Не можна зрозуміти, що немає вчора або завтрашнього дня, але тільки сьогодні. Наприклад, ви вирішили отримати тонше навесні і піти на дієту. Минулий досвід говорить: «Основи, нічого не буде працювати – ви вже взяли рік тому і кинути.» Чи можна знову розпочати? Негативний досвід засмаги від майбутнього: «Я стартую зараз, але як довго буде я тривати?» Я зустрілася з нами! Але минуле минуле і майбутнє не прийшло. Отже, приклейте зуби до цього «все і зараз», а потім ви дізнаєтеся, що ви можете зробити все.
8. У Вони не зупиняються на навчанні. Книги, подорожі, нові хобі, іноземні мови, прагнення знати цей світ і ніколи не перестати дивуватися, або у віці 8 або 80 - це ще одна дивовижна звичаї щасливих людей, оскільки це дозволяє їм реалізувати себе.
9. Навігація Вони ніколи не ревнощі. Ми використовуємо для порівняння наших успіхів з іншими. Не існує нічого неправильного з здоровим конкурсом, але це часто перетворюється на відчуття незадоволеності власними силами і заздрістю до людей, які є більш успішними. У вас є тільки одна людина, яку ви можете порівняти, і це ви, але в минулому. А якщо сьогодні ви навіть трохи краще, ніж вчора, ви переможець і маєте право заздрити себе.
10. Виберіть друзів мудро. Роберт Грін, у своїй відмінній книзі, The 48 Laws of Power, пише: «Симонові чужі нещастя і нещастя можуть бути руйнівними для вас — це емоційні стани, як негайні захворювання». Здавалося б ви, що ви вчиняєте благородно і заощаджуючи поросяту людину, але дуже часто нещасливе себе приносить неприємності собі - і вони принесуть її до вас. Важливо відрізнити людей, які дійсно потребують допомоги, і тим, хто своїми діями, думками і діями неодноразово викликають неприємності на голову. Найнебезпечнішим (і заразним) типом є люди, які завжди незадоволені всім і звикли розглянути себе вічні жертви. Запуск з них, як чума. Спілкуйтеся з щасливими, і вони заражають вас щастям. Спілкуйтеся з щедрими людьми і ви станете таким же. Якщо ви похмурі, тримайте на життєрадісних людей. й