450
Найвибагливіший подарунок в світі
У лікарні працює однокласник, практика в декількох приватних клініках і працює в переїздах в невеликій державній районній лікарні. Як тільки в колі друзів спілкувалися з ним про роботу, а потім прийшов до того, хто отримав які подарунки в сервісі. Побачила свою історію.
Він був 28 в часі. Вони привозили до нього для обстеження в державній лікарні дівчину з шести років - впав на руці, сильний синець. Дивитися на малюнку - немає тріщин, ніяких переломів, все дрібно. Але дівчина мала пологовий дефект руки: вона практично не рухалася і була в злегка зігнутому стані, тільки її пальці переїхала трохи. На думку батьків, що вони запропонували операцію, але ніхто не гарантований результат, і вони не мають багато грошей.
Я був тоді молодий хірург, справа була цікава для нього, говорить, що перед очима був операцію, як і що можна зібрати і т.д. Він запросив своїх батьків, щоб зробити іспит, а потім прийти до приватної клініки.
І після декількох обстежень і консультацій з іншими лікарями, він вже впевнений, що він може допомогти дівчатам, і погодився з директором клініки. Я назвав своїх батьків і пояснив, що операція буде безкоштовною, але потім потрібно пройти фізичну терапію в іншій клініці, де вони зроблять все необхідне для номінальної оплати.
У разі, якщо це буде гірше, а якщо є гарантії.
- Я покажу вам чесно, вона ніколи не буде піаністом або тенісистом, але її рука стане прямою, і дівчина зможе тримати її кисть нормально, перемістити його повністю, писати його.
Ось голос від дівчини:
- Лікар, я можу малювати? Я дуже хочу фарбувати.
Мама лопнула в сльози, притискаючи дівчину проти неї, і батько тільки опустив очі і нещадний до лікаря.
до І вже через рік ми сказали, що я отримав найдорожчий подарунок, коли-небудь дав мені. Ця дівчина прийшла до моєї роботи з батьками і дав мені картину, яка вона звернулася спеціально для мене.
І він продемонстрував нам на своєму телефоні картину дитячого малюнка: величезний різнокольоровий квітка, але ще не відкрився біологами, а в нижній частині в мансарді дитячий почерк у друкованих літерах говорить: "Побачте, лікар!"
: yaplakal.ru
Водій бачив криваву дівчину на боці дороги. Коли він пішов ближче, він втратив дар мови.
20 фотографії що так і preet гламур