Ця історія стала мешканцем канадського міста князя Георгія. На погодні дні Анжела Шиманського їздив на машині біля гірської дороги з дітьми: 5-річний Лексі і 3-місячний Петро. Нещодавно жінка дуже втомилася, тому що новонароджена дитина відійшов багато сил від неї. Тепер Анжела дуже втомилася. Набряки жінки заливають важко, і буквально за хвилину вона подолала сон. Що момент став жирним...
Автомобіль втратив контроль і вирушив дорогу прямо в абіс! Автомобіль прокочував майже крутий схил. Після 12 метрів польоту вниз, автомобіль збитий в дерево і переповнений над абісами.

доб.
Під час падіння Лексі закрили очі, і коли вона відкрита, вона побачила машину висить над абісами. На черговому дитячому сидіння маленький Петро кричав, і матір його несвідомо. Сама дівчина втечула тільки синці і дрібні зрізи.
Дослідник залишився кудись високим, і не вдалося побачити з нього збитий автомобіль. Тоді дівчина вирішила піти за допомогу. Вона вийшла з машини і сходження майже на слон. Сходження на дорогу, Лексі помітили її руки в десперації на машині. Водій припинив і відразу ж закликав рятувальників.
Прибуваючи на сцені, лікарі в першу чергу допомогли дівчатам. Але неможливе, щоб доїхати до машини з матір'ю і братом! рятувальники мали піти на мотузки, а також на мотузках, щоб підняти Анжела і Петро. У дитини з'явилася крововиливна, і матір його мав травму хребта, так як і відразу ж забрали вертоліт до лікарні.
На щастя, Анжела і Життя Петра не є небезпекою і вони відновлюють. Хлопці майже повністю відновили, і мама ще не встигли провести час в лікарні. Лікарі сказали, що вони змогли допомогти вчасно. Трохи більше часу, і мати і син буде практично неможливим.
«Це диво! Я не можу вірити мій маленький Лексі може врятувати нас. Я гордість моєї дівчини і завжди пам'ятаю її подвиг, говорить Angela Szymanski.
: