Як стати генієм?

Нерідко таки дають поради своїм батькам. Але якщо це відбувається, то рекомендації батька завжди практичні, стійкий і непристойний.

Сьогодні Веб-сайт Він пропонує подивитися на виховання своєї дочки з видом на Дмитро Чернишев - відомий блогер, дизайнер, автор книг.

Дочка запитала: «Дата, як стати генієм?» Гарне питання. А також багато питань наївних дітей, більшість з яких дорослі відповіли те, що: «Ви повинні добре навчатися і обманювати своїх батьків». Для того, щоб стати генієм, немає необхідності.

Тільки діти можуть відповісти на такі питання серйозно. Більшість дорослих є припливом, ліньою, нездатною, наркозичною та нездатною витримувати нормальний діалог. Не так багато хто хоче слухати і обговорювати те, що вони чули, як вони чекають свого повороту, щоб розповісти свою історію - "О, був інцидент з мене". Крім того, деякі дорослі здатні змінити свою точку зору - вони кидаються з загального інформаційного фону тільки що підтверджує їх переконання, а відпочинок просто ігнорується. Вони дуже рясніють себе.

Якщо дитина хоче стати генієм, це занадто пізно, щоб розповісти йому про спадковість.
Що вирощується. Але можна працювати з цим. Один може стати генієм тільки методом Барона Карла Фрідріха Хайєронімус фон Мункусен - постійно витягуючи себе за волоссям з тампона. «Що подобається всім іншим» і «подарує Вам найрозумніший? й

Геніус росте, як пекло. Дуже гостинний і в правому середовищі. Геніус малюють генії. Брайліант був маленьким давньогрецьким містом Афін, Пушкінським ліцеєм, мистецьким середовищем Парижа на початку ХХ ст., наукова школа Макса Борн, російський Срібний вік. З порівняно невеликою кількістю учасників дивовижна кількість талановитих людей. Але зараз будь-яка людина здатна створити талановите середовище навколо себе. Інтернет був створений для цього.

Найголовніший і практично єдиний ресурс, доступний дитині, є час. І вони повинні бути належним чином керованими. Необхідно відмовитися від зв'язку з фольгом, від stupid комп'ютерних ігор, від перегляду телевізора - все це робиться, щоб вбити час. Вам необхідно оточити себе тільки з найкращими речами – книгами, кіно, фотографіями, музикою та людьми (чи живим або мертвим).

Дуже важливо не опустити бар. Будь-який перегляд ступійного фільму, політичного шоу на центральному телебаченні, або занурення з idiot в Інтернеті кидає людину назад. У тамбурі. Це абсолютно необхідна психічна гігієна, щоб не підібрати кака.

Це те, як японські антикваріати навчають пристрасті: вони оточують їх тільки з дійсно цінними речами. І студент, який виріс в такому середовищі, може негайно виявити підробку. І не дуже складно виявити ідіоти. Є кілька нездатних ознак: гнів, нарцисизм, відсутність самоіронії, впевненість у власній правості, розповідаючи непристойні речі про колишніх друзів і близьких, прагнення приниження співрозмовника. Не намагайтеся змінити людей, як це. Вони просто повинні уникати.

Ще одна хороша техніка.й Людина, яка боляче хоче спати, може намагатися схильна бути заспокійливою. Це, зробити все, що людина вві сні - лежачи все ще, дихати рівномірно і глибоко, намагатися імітувати мрії в голову. І ненав'язлива людина падає, Ви також можете бути генієм. І жити, як ви генієм. Це означає збереження бару. Чи відходив геній, що робить свого роду речей, які ви робите зараз? Як би геній заважав у складній ситуації? Це важко, але це працює. Я геній, і я не можу дозволити собі зробити хак. Це просто не гідний мене.

Не боятися сумніватися. Я не знаю нормальної людини, яка не страждала від власної недосконалості. Довгий, поки він не входив в неї. Оскільки геній не просто поглинає краще навколишнього середовища. Він повинен дати щось. Неважливо, що не має значення. Трохи для стартерів. Трохи. Але намагатися зробити це трохи "повною висотою". Ні фольги.

Спробуйте, ви можете це зробити.

www.loft3photography.com/blog/