10 графіків, які допоможуть насосувати себе

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Хенце, величезна кількість книг і посібників, які обіцяють допомогти досягти успіху кар'єри, розвивати різні навички і досягати нірвани. Але більшість з них без використання.

Blogger Andrey Shapenko звернула кілька зображень, які зібрані дуже чутливі принципи особистої ефективності. Ми вВеб-сайт Вони дійсно допомогли мені зрозуміти деякі важливі речі.

1. Дзвоните до

Кожна людина не здивує себе і не може знайти, замість того, щоб зробити хоча б деякі корисні речі. Але все дуже просто: професійне покликання знаходиться на перетині знань / навичок, пристрасті і необхідності. Тому необхідно систематично працювати на кожному складові. А пошук повинен бути активним - не через читання книг, але через намагатися і експериментувати.

2. Зона комфорту

Ведуться навчання та розвиток, починаючи з зони вашого комфорту. У більшості випадків це болючий і неприємний. І чим далі ви переїжджаєте, тим більшого дискомфорту в житті виникає, так як зона контакту з невідомими розширюється. «Я знаю, що нічого не знаю. й

3. Викладання кривих

Вивчення нелінійного процесу. Спочатку він проходить дуже швидко, потім він уповільнює. Але все сіль і всі гроші там, в цьому довгому хвоста, що не кожен отримує. Чим краще ви розумієте тему, тим більша конкурентна перевага над тими, хто припинив півway.

4. У "Квітка"

Якщо у вас є достатня кількість знань і навичок, то існує можливість ловити «квітковий стан» при роботі на високому рівні. «Квітка» – це те, що ви відповіли на складні виклики з високим професіоналізмом. Якщо ви не знаєте нічого.

5. Умань Зростання і коливання

Розробка не завжди гладкий. Ви зміните фази, і кожна така зміна буде супроводжуватися збільшенням амплітуди коливань. На малюнку світанку з’явиться неприємні та гострі події, з’являються нові виклики. Ви повинні бути готові до них.

6. Жнівень Управління часом

У процесі руху допоможе управління часом. Прості правила – це зробити лише те, що потрібно зробити, і мінімізувати залучення в відпочинок. До речі, картина використовує дво-дву матрицю, яка в різних варіаціях може використовуватися для вирішення багатьох проблем, для вибору життєвого шляху і прогнозування сценаріїв розвитку країни.

7. Закон Парето

80/20 правило, яке вже відомо багато, допомагає зробити більше: ми витрачаємо 20% наших зусиль для досягнення 80% результату. Якщо ви стежите за ним в межах розумних лімітів, ви можете зробити 5 разів більше, ніж інші в 100% від часу.

8. У Потужність слів

Дуже важливий урок, який я навчився в 13-річчю роботи з корпоративними (і за її межами) є важливим для спілкування та розмови. Якщо ви дійсно розумні і розумні, але неперевершені, ви будете використовувати. Якщо ви хочете виростити вище, ви повинні поговорити. І ось, як ви переїжджаєте до кар'єри сходів: спочатку ви починаєте говорити на зустрічі, а потім ви отримаєте просування. Не інший спосіб навколо.

9. Нормальний розподіл

Розуміння принципу нормального розподілу допомагає у спілкуванні з людьми та аналізі інформації. Уявіть цю картину, коли стикаються з будь-якими екстремальними. Як ви знаєте, в природі немає поділу на чорно-білий – завжди є дуже великим середнім і дуже мало «кінців». Але в цих «ендах» часто приховують дуже цікаві речі.

10. Пас і майбутнє

Нарешті, необхідно розуміти, що минуле не впливає на майбутнє, і кожен момент, званий сьогодні, є потенційною точкою зміни в траєкторії життя. Який спосіб це буде йти завтра - це ваш вибір.

Кредит: альтанки

Веб-сайт: http://www.facebook.com