20 фактів про тридцять років

З'ясуйте відразу: на тридцять років ми маємо на увазі вік «тридцяти плюс». Оскільки звички та світогляд, описані автором статті, набуті близько тридцяти, але наполегливо для життя.

Так хто тридцять років? Редакція Про нас Олексій Токарєв, блогер, пропонує відповіді на це питання.

Цей пост був натхненний записом гарної дівчини на соцмережах, які розширилися з огляду двадцятирічного хлопчика навколо і попросили, де ми тридцять років витрачаємо наш час. Я, звичайно, відповідав своє питання з моїм властивим чесності, але я також запитав себе, ви впевнені, що ви шукаєте, що вам дійсно потрібно?

1,1 км Ми, тридцять років, не довіряємо людей і особливо жінок, тому ми раді пустити нових людей в наш сформований світ.

2,2 км Ми використовуємо для того, щоб зробити все самостійно, тому, щоб дізнатися нас спочатку, є втраченою причиною.

3. У Ми створили перегляди, і тому часто нудно.

4. У Ми в кризі переосмислення життя, що означає ще більше нудних.

5. Умань Ми знаємо, що ми хочемо, щоб наші жінки були дуже високими. Не існує.

6. Жнівень Ми далеко від казкових ідеалів, тому знаємо, що демократія в щасливій парі неможлива. Ми приймаємо тільки патриархію. Ви хочете?

7. Про нас Ми раціональні, не віримо в любов, тому ми не здатні висипати дії під впливом почуттів.

8. У Ми дуже добре в людей, тому ми зловимо вас в перший час, незалежно від того, як ви претендували. Хоча ми будемо залишатися дружнім і приємним.

9. Навігація Ми знаємо, як ви можете повернути голову, тому ми зберігаємо шлях до вашого серця. О, дуже надійний.

10. Шлях через шлунок також закритий, ми можемо самі приготувати.

11. Інтимні відносини не є проблемою для нас. За останні 30 років ми збагачили життя людей, які просто потребують.

12. Неприємність, завдяки високій доступності, перестала бути просто розвагами для нас. Ми бачимо, як найбільша форма спілкування між чоловіком і жінкою. Ви хочете, щоб мирдо?

13.00 р. Звісно, ми говоримо про час, щоб мати сім'ю, життя, дітей і благ. Почати! Але нам не потрібно. Я зробив це довго.

14. Ми не боїмося самотності, ми зацікавимо себе самостійно. Ось чому ви можете зацікавити нас.

15.00 р. Ми можемо просто посидіти в домашніх умовах, щоб ви не могли бачити нас.

16.00 р. До фрази «у»їсђсѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚с‹с... Ми знаємо, що ми воли і що ми воли. Не для вас.

17.00 р. Ми забули про совісті і провини. Ми не вражені сльозами, плащами, обіцянками, рецепціями, фліртативністю, Вашої стійкої бездоповідності та підробленої стипендії. Ми розтріскуємо на будь-які маніпуляції. Коротка спідниця не допоможе.

18 років Відповідає фраза: «Ви абсолютно нечутливі» з спокійною згодою.

19.00 р. Не зашкодуйте нас.

20. Ми отримали товсту шкіру і навчимося давати шати. Навіть для життя.

Так ось що я думаю: це не так простіше знайти і те ж саме більш гнучкі зв'язки і просто спробувати жити з ними до тих пір, поки вони сплять?

за допомогою smartafisha.ru/blogs/20-prichin-pochemu-vam-ne-nujny-tridcati-letnie-mujchiny