З цієї фото

Згадайте про свою пластикову операцію, що він дізнався про те, коли у них мало ненависних дітей. Історія вирушила віруси у всьому інтернеті в 2012 році, і всі були веселі, крім цієї моделі, кар'єра якого була зруйнована, коли ця фотографія стала інтернет-мемою.

Пам'ятайте, що Звертаємо увагу на ці «потворні» діти.

В онлайн-пошті було випалено цим фото, нібито показуючи те, що мама «потворних дітей» виглядала як до операції.

По суті, це реклама для пластикової хірургії клініки, яка показала фото нереальної сім'ї. Захоплення у верхній частині читати: "Щоб ви повинні турбуватися про те, як пояснити її дітям".
Ті, хто вже приготував писати сердитися коментарі про фразу «потворні діти», поява цих дітей також не реально, вони були «розшукані» в Photoshop.
Тож неважливо, як виглядає ця фотографія, не було нічого більше, ніж прилюдность. Але жоден з неттозів почав розуміти, чи це фото реальне або підроблене, тому велика більшість приймала історію за значенням обличчя. Загинув цю кар’єру дівчини.
«Всесвітня думка Я насправді мала пластична хірургія,

«Коли мій друг сказав мені про це, я думав, що це було просто іржі. Але потім я дізнався, що ця історія була поширена по всьому світу і перекладається на багато мов. Люди насправді думали, що це сталося для мене в реальному житті.
«Дуже моя родина запитала мене, якщо вона була вірною. й
Але найгірше про те, що ніхто не запросив працювати як модель. Вона послідовно бере участь у багатьох великих кампаніях, але, як тільки ця історія отримала популярність, її моделювання кар'єри негайно відхилялися.

«Зроблю те, що сталося, я не можу правильно спати. Я зламався і торкнувся весь час.