"Я не дівчина, яка збирається дивитися телешоу з вами. й

Я не подобаю дівчину, яка любить дивитися телешоу. Я не один, щоб викликати три ранку і викликати, тому що ви нудьгуєте і самотні. Я не можу сказати, "Що дверцята і будьте з мною, поки цей фільм йде." Я не збираюся сидіти і дивитися 35 епізодів поспіль і їсти піцу. Ноп.

Я дівчина, яка візьмуть на божевільні пригоди з вами... на подвір'ї. Покажіть мені про своє життя, рідне місто, ваші найкращі друзі в університеті. Прогулянка по блоку. Ми кидаємо скелі в ставок. Або ми стрибаємо в машині і підемо до майданчика, проїдемо гіркою. Поверніть музику і поверніть.

Ви сказали мені, що ти щасливий. Як ви завоювали місцеві змагання або як ви навчите свого маленького брата, як рибу. Зробимо вогонь. Давайте грати в карти, зробіть список чого сниться.

Я хочу мати пригоди разом, щоб я мав щось пам'ятати. Я хотів би бачити альбоми з нашими фотографіями. Я сидю на ляпасі, твоїй руці на стегні, а другі крапки на нашу картину з нами на чолі з Великим каньйоном. Велика посмішка, як дитина підсвітить обличчя.

Я не хочу грошей. Я просто потрібен час. Я не хочу, щоб це було наше життя. Я не хочу телевізора перенаправити голос.

Інколи Я зустрінусь з вами. Не кажучи вже про слово. Відчуй себе бити серця, дозволяючи відчути на майбутніх датах, спогадах і пригодах. Не завжди потрібна екстремальна. Іноді вночі я просто хочу бути з вами в колі друзів, сміятися і пити пиво.

Я хочу знати про маленькі речі, які роблять вас. Те, що ви пошкодуєте більшість ваших алергія на кульбаби, той факт, що ваш улюблений час року восени, або шлях ви зламали пальцем верхи вашого найкращого друга велосипеда в пухкі тапочки.

Я хочу, щоб вирішити мене. Він змінив свої погляди на політику та релігію. Навчіть мене, щоб змінити плоску шину, скажіть hello на 6 різних мовах або приводіть м'яч, як у футбол.

Я хотів би провести своє життя з вами на пригодах. Виконайте наші ініціали на корі дерева і скелях. Покупка карток на кожній станції і відправлення їх на себе. Спробуйте пиво в різних країнах і збираємо пісок з кожного пляжу.

Кожна ніч я хочу, щоб перейти до постільної білизни. Зробляйте поновлюся вранці. Я хочу дотримуватися мрії з вами. Хочу стати причиною, що ви відчуваєте себе молодим. Ви любите життя. Я хочу бути більш ніж просто дівчина, яку ви використовували для перегляду телевізора з.

Не робіть мене неправильно. Я дивлюся фільми з вами, скупчуючи до грудей, і там буде карамельний попкорн поруч з вами. Я побуду фортифікацій в залі, кладемо на комфортний одяг, і у нас буде марафон серії «Брекінг Бад» з безліччю смачних і шкідливих речей. Зроби мене щасливими, Але це не так захоплюючий, як ви і я. Що на телевізорі не так круто, як найкращі спогади та моменти нашого життя.

Кредит Мариса Донеллі
Переклад та адаптація Веб-сайт
Огляд: tumblr

c 10:00 до 20:00 без вихідних +38 068 956 9657 +38 067 679 5520