734
38 Круель і Правда Трути Про відносини
Хто серед нас не мріє про бездоганні сімейні відносини в стилі «і живі щасливо коли-небудь після»? Однак за вежами стіни повітряних замків є несподівані труднощі, які не підходять для наших очікувань. Вони часто призводять до розпаду навіть найсильніших почуттів.
Веб-сайт Публікації 38 правди, які допоможуть вам прийняти причал, подивитися на реалії відносин і тримати їх.
Вам не сподобається Ваш партнер. Ваша пам'ятка до нього також буде далеко від постійного. Якщо ви просто захочете. Коли ви відокремите відстань, це не те, що ви пропустили один одного. Іноді в ваших відносинах вам буде нудно. Ви будете приємно здивовані, коли ви познайомитеся з ким, хто набагато краще, ніж ваш партнер. Іноді ви будете дуже самотніми. Ваш партнер не копіюється – іноді відмінності можуть переходити на реальні змагання. Ваше серце відкриється і закривається. Почуття привабливості та непривабливості змінять один одного. Ваша сексуальна життя буде складною.- підготовка до цього. Тим не менш, якщо один з партнерів є лідером, який відбувається найчастіше. Не завжди хочеться сексу.
Одного разу ви відчуєте, що ви падаєте в любов з вашим партнером знову, а потім він буде замінений на повну байдужість до вашої половинки. Ви будете один, потім прямо навпроти. Справжня любов передбачає можливість поєднувати несумісні. Справжня любов незрівнянна від страху. Не завжди відчуває себе страхом. Чим сильніше любов, тим більше страху. Чим сильніше любов, тим більший ризик. Це означає, що ви будете гостро усвідомлювати можливість втратити його або її. «Я хочу залишити», «Я хочу щось інше», «Щоб хтось інший» – ці думки відвідають всіх.й Це просто думка, це нормально, що ви думаєте про це, вона не повинна бути вірною. Ви думаєте про це, коли ваша близькість з вашим партнером. Любов є постійним балансом на межі міцних почуттів і повної байдужості. Цей баланс коливається через місяць, день і годину. Чим більше ви розумієте, що це справа, тим простіше приймати цей стан справ. Коли ви постійно порівнюєте свої відносини з іншими людьми, вам буде цікаво, чому ніхто не говорить про те, наскільки важко. Будьте обережні, ви не бачите все за закритими дверима. Від конфлікту немає. З двох вас, ваш партнер найгірший. Ви вразите один одному і посипте слова, які ви не хотіли б сказати. Вам зашкодить один одному. Це неминуче, приймати реальність – це просто частина відносин. Ви не будете довіряти один одному періодично. Не обов'язково конкретні дії, є багато інших способів. Ви вносите Ваше минуле в відносини. Все біль дитинства, попередніх відносин, розбитого дружби. Ваш партнер зробить те саме. Ви продемонструєте ці емоції один одному, як дзеркала, які відображають свій внутрішній досвід. Дивитися на рефлексії – це допоможе зрозуміти один одного і зцілити ваші стосунки. Ви побачите темну сторону шлюбу, що ви ніколи не знали, і раніше ви отримали шлюб. Коли у вас є діти, ви повинні будете терпіти.й Якщо вам не менше років, ви не зможете задовольнити ваші потреби.
Без сумніву, які живуть з дітьми є тестом. Утримайтеся - вони будуть рости, і ви будете відчувати себе краще. Ви будете заповнювати ражом, відступом і відчуттям занурення. Ці почуття настільки сильні, що ви будете буквально дихати вогонь на вашому партнері, вони візьмуть на вас повністю. Але з часом ви дізнаєтесь, що ваш гнів, спостерігаючи за величезним почуттям ніжки проходить через вас. Ви будете рости. Ви будете на шляху, де не тільки ви, але і ваші стосунки залежать від ваших рішень. Часом доводиться набрякати гордість і апологізувати спочатку. Пам'ятайте, що це дійсно добре. Ви пропустите ще один медомон (якщо у вас вже було одне). У зв'язку з тим, що ви звикли викликати романтику у відносинах. Але ви дізнаєтеся, щоб побачити цю романтику в повсякденних дрібницях, як миються страви. Ви збираєтеся мати старі резиденції. Вчимося позбутися від них – це серйозно посилить відносини. Ви вирощуєте старі разом. На обличчі вашого партнера неминуче з'являються складки, зморшки і рубці, а також на вашому. Це може бути джерело великого граната, якщо ви фокусуєте тільки на зовнішній краси. Але це також може бути джерелом радості з вашого часу разом і того, що ви тримали ваші стосунки разом з тим. Після читання цього ви можете попросити себе: хто може зробити це добровільно? Менший ризик, менше неприємностей, менше самопідготовки. Тим не менш, близькі стосунки є єдиним способом відчути себе по-справжньому коханим, це як відповідальність і привілеї. Цей спосіб не для тих, хто прийшов в це життя, щоб насолоджуватися постійним святом. Це спосіб для тих, хто не боїться рости.
Ви можете вижити будь-яку бурю, яку ви повинні зіткнутися.
Фото з 浜у 涓 蹇
10 речей Я дізнався про щасливі стосунки
10 простих правдій про відносини, які не повинні забути
Про взаємозв'язок чоловіків і жінок на прикладі яблук
www.mindbodygreen.com/0-21222/38-hard-truths-about-relationships.html
Я не знаю, чому мені потрібна ця маска, але я. Вона так погана!
"Я не дівчина, яка збирається дивитися телешоу з вами. й