Як стара народна мудрість говорить, все відомо порівняння. Ця колекція чітко доведе, що навіть найбільші спортсмени не можуть виглядати таким чином, щоб навіть більше вражаючих людей.
Що я можу сказати, якщо навіть старий Арні може бути невеликим?
Веб-сайт Хочу зробити серію порівняння...
1,1 км Це відомий Arnold Schwarzenegger. Висота його в момент близько 180 см, і вага близько 100 кг.
2,2 км А ось Арні в компанії професійних сильменів і навантажувачів.
3. У Порівняти з легендою боротьба – Аніше Гігант – стає ще більш очевидним
4. У Тепер давайте подивимося на Він Дизель, він великий хлопець.
5. Умань Але в порівнянні з Роком, це не дивно, що набагато більше.
6. Жнівень А якщо баскетболістка Шакіль О’Нілл стоїть поруч з Дверне «Село» Джонсон, він здавалося б, сам малюк.
7. Про нас Ви можете подумати, що Shaq просто нереально величезний. І так, це. Але тільки до тих пір, поки є ще один відомий баскетболіст, Яо Мінг.
8. У Це Alexei Becker (лівий) і Олександр Ескін (праворуч). Великі хлопці? - Абсолютно!

р.
9. Навігація Але Михайло Кокулєв з'являється в кадрі і всі зміни. Миша - справжній російський герой - 192 см заввишки і 160 кг маси. Він дуже великий.

р.
10. Незважаючи на те, що немає, є хтось у порівнянні з ким Коляєв не здається гігантом. Це Кирило Саричев, його висота 197 см і вага від 170 до 180 кг.
11. Не можна пам'ятати знаменитий сер Григор «Монтан» Клегань з серії «Гама престолів». Там він, поруч з залізною арні.
12. Haftor Bjørnson (так насправді назва актора, який грає "Гір"), дійсно дуже великий, подивіться на це фото.
13.00 р. Тим не менш, в одному з торгових центрів він один раз зустрів два своїх шанувальників. І з цього малюнка не можна сказати, що він гора.
English, Українська, Français...