6 Знаки нездорових відносин, які розглядаються нормально

Зв'язки є дрібною речовиною. І ми розглянемо деякі з їх ознак, щоб бути природними, хоча вони захоплюються небезпекою.

Веб-сайт Публікуємо список шести найнебезпечніших звичок, до яких ми зустрінемося.

Коли мова йде про стосунки, ми часто непідготовлені. Багато в чому проблема полягає в тому, що ми нормально про певні звички, які їдуть взаємне кріплення.

1,1 км Гра "Хто закручується до самої"Що це таке? Партнери запам’ятовують один одного минулих помилок і підтримують віртуальний рахунок. Якщо пара не може переходити на наступний етап, то відносини перетворюються в нескінченну гру «Хто викручується до більшості». Такі зв’язки стають справжніми

Чому це погано? Відлік очок і постійно запам'ятовує минулі помилки призводить до незадоволеності і спроб зробити партнера більш винним, замість вирішення проблеми.

Що робити. Стоп запам'ятовує минулі помилки вашого партнера. Забудьте кількість. Неважливо, якщо Ваш партнер не вдалося три роки тому. Кожна сума минулих дій, тому приймає їх як вони.

2. Іннуендо-пасивна агресіяЩо це таке? Замість відкритої розмови про свої бажання та проблеми, партнер підштовхує Вас до правильного рішення та таємно приймає помста.

Чому це погано? Це показує, що ви закриті при спілкуванні з вашим партнером. Не існує можливості пасивної поведінки, яка викликає небезпеку та помилкове відчуття безпеки.

Що робити. Поговоріть про ваші проблеми та побажання. Ви дізнаєтесь, що ваш партнер допоможе Вам.

3. У Емоційне повідомленняЩо це таке? Один партнер, скаржавшись на поведінку іншого, загрожує розірвати відносини. «Я думаю, що вам байдуже до мене», – каже: «Я не можу дати чоловіка, який не відчуває нічого для мене. й

Чому це погано? Цей емоційний шантаж створює тон непотрібних проблем. Кожен маленький кварель продувається до розміру слону. Важливо, щоб партнери почували себе, що вони можуть висловити свою незадоволеність без компромісів. В іншому випадку люди пригнічують свої почуття, що призводять до ненадійності та маніпуляції.

Що робити. Почуття поганих про стосунки чудово. Це означає, що ви є нормальною особою. Але важливо розуміти, що вкладення до людини і любові різні речі. Партнери, які можуть сміливо обговорити проблеми без шантажу та репроксів, посилити відносини.

4. У Почати свій партнерЩо це таке? Дякуемо! Єдине, що ви хочете, щоб отримати будинок швидко. У таких моментах важливо не покласти настрій на свій партнер. Поганий він не поганий.

Чому це погано? Розмноження свого партнера для власних негативних емоцій є тонкою формою самопізнання та класичним прикладом неможливості відокремити людину від загального. Коли ви відмовляєте свого партнера за свої погані почуття, ви налаштуєте прецедента: тепер ви та ваш партнер матимуть асоціацію між Вашим поганим настрійм та діями вашого партнера, хоча вони не пов’язані. Життя одного партнера починає пережити настрій іншого.

Що робити з ним. Взяти відповідальність за емоції. Пам'ятайте, коли люди відчувають винний, це дає їм стимул приховати свої почуття і маніпулювати один одному.

5. Умань Нездоровий ревнощЩо це таке? Аноіса, що ваш партнер спілкується з іншою особою. Ви стаєте підозрою і намагайтеся контролювати соціальний коло вашого партнера: перевірити свій телефон, електронну пошту, соціальні мережі.

Чому це погано? Деякі вважають, що недолік ревнощів є ознакою байдужості. Але насправді ревнощі створює величезну проблему. Він принижує партнера, знищує відносини довіри.

Що робити. Довірте свого партнера. Це банальний, але немає іншого способу. Тексти пісень, а це означає: Це природно, бути трохи ревнощів. Але не ходять занадто далеко. Непристойний партнер. Ви повинні мати справу з ревнощами.

6. Покупки та подарунки як Problem SolutionsЩо це таке? Після того, як великий карель, багато пар не розуміють проблем, але намагаються забути про них за допомогою покупок або дорогих подарунків.

Чому це погано? Це не тільки підштовхує проблеми у відносинах з фоном, але і приносить менінність. Що відбувається, якщо хлопець бере дівчину в ресторан після кожного злочину? Це подарує їй стимул, щоб постійно зробити свій партнер В результаті незгодні відносини, постійно відключена дівчина і хлопець, який відчуває себе як банкомат.

Що робити. Вирішення проблем відносин. Чи підлягає довірі? Про це Чи відчувається хто-небудь недоцінений? Послухайте свій партнер, введіть дію. Зв'язатися з нами Подарунок не можна відновити довіру і здорову атмосферу. Зробіть подарунки не тому, що все погано, але тому що все добре. Не закривайте проблеми з ними.

по lifehacker.ru 2015/11/6-токсик-реляції-габіти