Справжня любов - це свідомий вибір.

Любов часто асоціюється з насильною ейфорією і неконтрольованими емоціями. В безпосередній близькості від трансляційного стану, деякі пари поспішають офіційно закріпити вузол, сліпо полегшуючи, що сила їх союзів залежить від бродіння і спондиненості почуттів.

Веб-сайт Оприлюднює статтю, яка порушує у задану міф, що справжня любов визначається почуттями, і пояснює, що такі переконання є надзвичайно незрілим підходом до відносин.

Моя дружина і я зустрівся в коледжі, але ми почали знайомства набагато пізніше. Коли ми зустрілися тільки на пару тижнів, ми зрозуміли, що ми любили один одного божевільним і навіть хотів би отримати шлюб.

Я все для мене! Я навіть запропонувала організувати спонтанне весілля в Вегасі відразу. Але Кім, навпаки, був більш практичним на тему. Вона бажала чекати і планувати все.

Я втратив свій ентузіазм. "Ми так різні, - сказав я. Я люблю спонтанність.

Кім відкрив свої очі широким. "Я можу бути спонтанним!" вона відірвала. Я можу бути надзвичайно непередбачуваним. Ви просто повинні сказати мені перед рукою, коли ви хочете spontaneity, і я поставив його в щоденник. . . ?

Я був плутати. Дуже серйозний! Кім, безумовно, не розуміючи, що "спонтанність".

Це весело, що чим більше я думаю про цю розмову, тим більше я розумію, що рішення -- або вибір -- щоб любити когось одне з найкрасивіших нюансів любові.

Я чув десь, Справжня любов – безумовна прихильність до недосконалої людини.

Це право.

Коли всі метелики у вашому животі літати, і ваш день весілля стає просто далекою пам'яттю, ви знайдете себе здивує когось, хто як недосконалий, як ви. І ваш партнер, в свою чергу, дізнаючись, що у вас є проблеми, страхи і кілки - так само, як вона робить.

Далі йде реалізація, Любов не спонтанне почуття ейфорії. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. й Звісно, ви не вибрали когось, хто тільки привертає вас, але ви обираєте когось, що ви любите і, крім того, продовжуєте любити.

У сучасному суспільстві особливо важливо орієнтуватися на почуття. Ми вчимо, що ми завжди повинні дотримуватися їх і робити все, що робить нас щасливими. Але почуття неспроможні і флотуючі. У свою чергу, любов в нашому житті – це полярна зірка в штормі: це постійний, надійний і автентичний. Яка позиція ми знайдемо себе в тому, але плутаємось, ми можемо знайти сили в любові, яку ми вибираємо.

Крім того, життя себе повною з сюрпризів: відторгнення, ріжучі роботи, болі, розчарування, відчай і багато інших проблем. Але ми просто не можемо дозволити собі залишити рафтинг нашого шлюбу, коли ми зіштовхуємо бурю. У вірній любові люди, які мають право на самопочуття.

Коли бабуся була близько 50, вона була діагностована склерозом, дегенеративним захворюванням, що знищує здатність організму спілкуватися з нервовою системою. Вже кілька років мій бабуся втратив здатність прогулятися і стала химером. Порадник, який потім був офіцером поліції, відреставрував 2 роки раніше, ніж планував дивитися після неї. Він допомогло їй все пересуватися по дому і перейти до лікаря, щоб приймати ліки і купання.

Мій дід один сказав, що мій мати, Болить мене, щоб побачити її, як це. Я думав, що це було дуже легко. Я ніколи не уявляв, що один день я хотів би допомогти їй змінити свій катетер щоденно. Але я це не думаю, бо я люблю її.

Любов набагато більше, ніж випадкове почуття ейфорії. І вона не завжди псує і приємна. Найчастіше, справжня любов має розкачати рукави, бути ліктя-глибоким у грудях і протерти поту з чола. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Справжня любов не легко і не схожа на весільний день. Але це набагато більш значним і красивим.

Я недавно прийшов на дивну цитату:Немає одного падає в любов за вибором, це відбувається з нагоди. Любов триває не випадково, але при роботі. І якщо любов пройшло, то несправність не випадково, але вибір.?

Яка проблема в шлюбі, моя дружина і я завжди зробити все можливе, щоб вибрати любов. Тому що ми є недосконалими, любов ми ділимося сьогодні більш реальними і красивими, ніж ми коли-небудь мріяли.

Так, незалежно від того, що приходить буря, я вирішив любити дружину.

Якщо ви дійсно любите когось (і полюбите, що ви в поверненні), приготуйте себе до важкої роботи попереду.

Але також відомо, що це буде робота, яка подарує Вам найцінніші плоди в житті.

Кредит Сета Адам Сміт
Переклад та адаптація Веб-сайт
Огляд: hd1080pwallpaper

www.hd1080pwallpaper.com/preview/1338/2880x1800/romantic-couple-wraped-warm-in-winter-desktop-phone-1920x1200