9 Правила для хлопчиків

Це те, що я довіряю.

Ми виросли без Даду. В інших словах я одною матір'ю. І з самого початку я знав, що я повинен бути своєрідною матір'ю, щоб потерти смішний стереотип, який одномісні сім'ї = дисфункційні сім'ї.
Я працюю над довірою сина, оскільки він народився. Я збираюся. Я знаю, що це втрачено в даний момент, хоча це заробило протягом років.

За майже 14 років материнство сформульовано для себе основні закони цієї довіри:

1,1 км Не робіть задоволення вашого сина.

Для чоловіка милосердя жінки завжди травмує, скумбрія матері дуже глибока травма. Неважливо, якщо ти сміється на тому, що він випадково кладе своїх штанів на ліву сторону, то на той факт, що він звернув хрукав собаку, або той факт, що він зізнався свою любов до дівчини на наступному столі. Вашої посмішки запам'ятається на життя!
І вона ніколи не пробачає.

2,2 км Завжди відповісти на всі питання. У будь-якому віці! І ніхто не «красивий гладіолус» або «згорніть, ви дізнаєтеся». Завжди нічого. Ви не знаєте відповідь, що це говорить. Далі з'ясуйте і відповідайте. Посольство? Чи дасте питання дитини? Великий – тепер можна проаналізувати інший комплекс. Ваш комплекс. Не вводити його в психіку вашої дитини. Відповідайте, що питання поставить вас в мертвий кінець і потрібно зібрати ваші думки. Запитайте про затримку відповіді. Діти зазвичай дають їм легко.

3. У Задайте сина на консультацію при прийнятті рішення. Ви не можете уявити, наскільки легко дитина може вирішити вашу проблему «додатків», яку ви вже встигли похизти протягом багатьох років! Будь ласка! Від «Чому варто бути наша майбутній квартира» до «Чому я завжди борюся з кимось» і «Чому я невірно?» Отже, хлопчик дізнається, що людина, підтримка і прийняття рішень. Ви покажете йому свою довіру і повагу.

4. У Забудьте слова, «Я сказав, що ти!» Якщо ви поговорите і не послухайте, закрийте цю пісню! назавжди. Ви не маєте права конкурувати з дитиною в будь-який час, і «Я сказав, що ти» – це змагання, в якому мама щаслива «грати». Ви маєте право? Привітання в тиші! Зрозуміємо.

5. Умань Про нас Зареєструватися без будь-якого, але "право закріпити його тут." Просто "коло" Ваша дитина, що робить багато! Коли він виростає, він побачить себе, що він повинен бути “коректним”. й

6. Жнівень Підтримайте всі мрії. Хочу стати підводним археологом. Купити книги на тему. І тепер я хочу бути художником. Також класно! Купити книги на тему. І тоді я хочу бути інженером. Ви отримали схему? Прохолодний! Поведи мене, вона дійсно буде визначатися тільки від 20 років.

7. Про нас Якщо дитина кріє- . Це означає, що є проблеми. Це не те, що для вас (в саду вони давали жахливий рисовий каша замість улюбленої гречки), але це величезне для нього! Для нього будь-які неприємності – гігантика. Оскільки світ дитини ще занадто невеликий для кашу, щоб загубитися в його масштабі. Якщо є проблема, ви повинні заспокоїти! Неважливо, як стара дитина. Ви повинні заспокоїти! Це собача, закон вашого майбутнього розуміння з ним: дитина не повинна торкнутися неоднорідно. Ні.

8. У Не слухайте його. Я сподіваюся, що немає коментарів тут.

9. Навігація Ви завжди на боці. Не просто в словах. Але насправді. Ви ніколи не даєте вчителям, які скаржаться про нього, ніколи не їдуть на нього для компанії з іншими членами сім’ї. Він завжди має право на громадськість. Ваш син завжди правий!

Тоді він не може боятися запитати вас про приховану. Вони знають, що ви не будете жити на них, «Що таке питання?» або «Що вам подобається!» Бо він довірить вас. Іншими словами, він буде впевнений у собі. Будь-який сон матері. Це може бути досягнуто.

Автор: Аліна Білковська
Огляд: Maciej Wronski

через 500px.com/photo/6336009/mother-s-love-by-maciej-wronski? з