7 EVER , КОТОР ДЕЛЕНТСЬКИЙ КІМ ТРЕНЯВСЬКИЙ.

Першим і, ймовірно, найсмачнішим для курців є те, що куріння відразу після їжі категорично заборонено, оскільки це дуже шкідливо для здоров'я.

Експерти довели, що сигарет відразу після їжі відповідає тому, що якщо ви копчені десять сигарет. Накладні висновки.

Дві: Не їсти фрукти відразу після їжі.
Фрукти, які з'їдуть після їжі, піднесуть живіт, тому що вони порушать нормальний травний процес. Їжте за годину до їжі або через дві години. А твій шлунок подяка Вам.

Три: Чай також не варто пити під час їжі.
Чайне пивоваріння містить велику кількість кислот, які ускладнюють перетравити білок, отриманий з їжею.

Четвертий: Якщо ви з'їсти з щільною стрічкою на талії, не намагайтеся її розпушувати.
Ви заважали процесом травлення. Це іржа. Тепер всі продукти харчування відразу знижують в лунку, і перетравлення їжі протягом деякого часу повністю заблоковано.

Під етикеткою п'ять, категорично заборонено приймати душ або ванну.
Купання викликає збільшення кровоплину на руки, ноги і на всю поверхню тіла. Відповідно, зниження потоку крові в області шлунку. Я не думаю, що ви повинні пояснити наслідки, ви можете подумати самі.

Шостий для тих, хто любить закусати в поспіху, не відриваючись від процесу роботи.
Ось так: «Якщо ви хочете жити до 99, зайдіть 100 кроків після їжі». Але не всі казки можна довірити. При проході знижується здатність травної системи до правильної травної їжі - не все, що потрібно вбирати, а сам процес буде повільніше.

Сьомий та кінцевий прийом.
Сплячий після їжі не рекомендується. Я завжди хочу лежати і зануритися в світ Морфей. Але подумайте про те, що це означає вам. По-перше, це загрожує гастритом, а по-друге, шлунково-кишкова інфекція, оскільки вона також порушує процес травлення.
Все це і набагато більше ви можете зробити після певного часу, після їжі.

Ви не знаєте.