440 Днів листя у відкритому океані

Сайт дізнався про виживання в відкритому океані і як надія не повинна бути втрачена навіть коли здається, що він не може бути гірше.

Нещодавно на незабутньому острові в Тихому океані був загублений рибалець Жозе Альваренга в 2012 році, який був подгиблим на невеликому кораблі, який збився після важкого буріння.

Альваренга заявив, що він і його партнер були риболовлі на узбережжі Мексики, коли буря надходить на човні. У відкритий океан, де наш герой провів 440 днів.

11 місяці тому 36-річний рибал Jose Alvarenga і його друг Ezekel Cordova пішли риболовля. Коли хвилі почали підніматися вище, Альваренга замовляється повернути назад. Проте бура посилена з кожним моментом, і катер почав гойдалитися з боку в сторону і швидко затопити. Кордоба не мала вибору, але щоб вивести воду з човна. У цей час Альваренга спробувала провести свій курс, щоб не загубитися в океані.

Риболовці воювали всю ніч надії перебування живого. На дев'ять годину вранці підборіддя, небо очищається. Однак виявилося, що двигун човна повністю знищений елементами і не можна відновити. Крім того, в море ще не існував якір,

Альваренга на землі Він сказав, що рятувальна служба була негайно відправлена на пошук. Тим не менш, допомогти не прийшли, а корабель перевозився далі і далі в океан.

р.

Рибалки мали вижити в дилапсованій човні. Вони були вичерпані з голоду і спраги, але все ще спробували рибу для їжі, а іноді навіть обсмажені на морських черепахахахах. Рибалки не мали нічого, крім власної сечі. Як зібрати дощову воду.

« » » » » » » » » » » » » » »Я був так голодним, що я використовую власні нігті. Ми розробили техніку риболовлі своїми руками. Я просто тримала руки в воді на плечі, і як риба ковтати, я захоплю її щільно і туш її на палубі. Іноді я б зловити медузи і просто заковтнути їх як це. Вони спалюють горло, але краще, ніж голод, - сказав Джезо Альваренга.

Втеча в океані, рибалки багаторазово надійшли на різні сміття, такі як пластикові банки, сумки тощо. Після того, як вони навіть зуміли знайти цілу жувальна гумка, яку чоловіки були безглуздими. Також в мережі рибалок отримали каля, моркву і літрову баню молока. Молоко було кислим, але що це важливо?

Орієнтовно 4 місяці після смертельного буріння Стан Кордоби почав погіршуватися. Він був отруєний однією з риб і став депресованим. Кордова відмовилася від їжі, води, навіть не виходила з колоди, лежачи під сідлом сонця.

Одну ніч Кордова почав рогати і судитися. Альваренга спробувала дати йому воду. Після цього, Кордова загинула в руки свого партнера.

«Я підтримав його так, щоб не змивати з водою, і прив'язував його до човна. Потім я закручений на години. На наступний ранок я прокинувся, подивився на нього, посміхався і попросив, «Як ви спати?» Як ви відчуваєте, друг? каже Альваренга.

У випадку, якщо нічого не сталося. Він пізніше пояснив це тим, що протягом декількох днів він пережив сильний удар і не міг прийняти смерть тільки співрозмовника, комраду і другу.

Через шість днів Альваренга прокинув тіло в воду, розуміючи, що Кордова загинула. Наш герой постраждав від серйозних депресії і суїцидних думок. Він припинив боротьбу за життя будь-яким чином. Він майже дав...

30 січня 2014 року на одному з островів Чорнобиля Атола було чутно серцебиття. Amy Libokmeto і Russell Leikedrick - власники тільки будинку на цьому пляжі - ran на пляжі. До того, як вони стояли тонкими, перерослими людьми в нижню білизну.

до Тексти пісень, а це означає: Він був відданий руки і кричущий на мові ми не розуміли, Ами згадав. - Він мав ножа в руці. Ми жестимо, щоб він опустив свою зброю. Іноземець прокинув ножа на землю і, продовжуючи вирізати щось, впало до колін. Як ми приїхали ближче, ми побачили зламаний дерев'яний катер. Ми усвідомили, що цей чоловік був промитий. Він кладав майже безсилі на землі, і явно повторив його назву, "Яс, Хосе".

Яс Альваренга знайшов берег. Відкрито в Маршаллових островах Тихого океану. Його волосся було заплутано, його борода виросла дуже багато, його щиколотки набрякли, людина може ледь ходити. Однак, згідно з лікарями, рибалець не тяжко травмував і не потребував госпіталізації.

р.

- Я думаю, що цей хлопець пішов через пеклі.За словами Нідентхаля, режисер, який працює над фільмом про дивовижне плавання Альваренга, «Особливо він простий рибалець, який випадково знаходить себе в страшній ситуації». Яс чітко не зацікавлений у міжнародному гіпі. Є багато преса навколо нього, але він не хоче говорити нікому. Він чоловік моря. Він не просто поїжджав на вихідні, він провів весь життя на морі. Він знав, як вижити в океані.

Подорож по Ес Альваренгі

Йоса Альваренга і Есекіл Кордоба взяли на море з села Коста Асул на півдні Мексики, недалеко від міста Піхьяпан 17 листопада 2012 року. Через день човен зламав двигун, і вони були в бурі. Без навігаційної допомоги не передбачених на кораблі, неможливо визначити місце розташування.

На човні, ймовірно, підібрали Північну Трейд струм 3, з середньою швидкістю 12 миль на добу. Відстань від Costa Asul до Marshall Islands, де Jose був відкритий 30 січня 2014 року, становить близько 10000 кілометрів. Таким чином, рибалець повинен залишатися в океані близько 450-470 днів.

English, Українська, Français...