714
15 ПРАВИЛ УСПЕШНОЙ ЖЕНЩИНЫ.
р.
Рулі 1. Не приховує свого віку. Не має сенсу.
Що таке пісня? «Мої роки моє багатство!»
Рука 2. Вчимося сказати ні. Це, відверто, дуже важлива майстерність. Ви не можете відмовитися від ваших планів, оскільки друг попросив сидіти з дітьми на вихідні, і ви не можете відмовитися.
Рулі 3. Успішна жінка не намагатиметься забути її помилки, але дізнається з них. Уважайтеся, що негативний досвід також відчувається.
Руле 4. Успішна жінка не грає ролі жилета. Чому варто витрачати дорогоцінний час на прослуховування до 3 ранку до друга, який загиблий іншим хлопцем?
Рука 5. Для того, щоб успіхи перетворити свою обличчя до вас, ви завжди повинні мати думку, навіть коли тисячі людей позбавляють вашу точку зору.
Руле 6. Жінка, яка називається успішними наборами цілей для себе і досягає їх. Ви можете почати невеликий. Наприклад, це може бути мета, щоб навчити себе здійснювати щодня.
р.
Рулі 7. Не варто зупинятися там. Знайдіть свій дзвінок, зробіть те, що ви любите.
Рулі 8. Успішна жінка має хобі. Можна танцювати, ikebana уроки, йога, нарешті.
Рука 9. Психологи довели, що жінка має приголомшливо красиву нижню білизну, відчувається в середньому 50% більш впевнено. Отже, дайте собі нижню білизну.
Рулі 10. Перервувати правила, які можуть бути цікавішими? Що таке правила?
Рулі 11. Успішна жінка повинна швидко змінюватися. Для того щоб виглядати стильно наступний сезон, приступайте до цього і все вийде.
Русь 12. Допомогти батькам, як важливо, щоб любити себе. Це може бути як фінансова допомога, так і жвава участь у їхньому житті. Другий бажаний.
Рулі 13. Спробуйте нехтувати родиною. Ваша сім'я хоче бути занадто.
Рулі 14. Перейти до салону краси. Не тільки ви будете виглядати красиво, але це також зробить вас більш оптимістичною протягом всього тижня.
Рулі 15. Насолоджуйтесь будь-якою погодою. Чим більше радості, тим простіше і цікавіше життя.