Я не маю кави, але я дуже хочу. Перервувати правила:

Пам'ятайте тільки 5 спецій, які нейтралізують негативні наслідки кофеїну на тілі і роблять кавову роботу для нас.

1,1 км Чорний перець. Чорний перець має сильний очищуючий вплив на травну систему, знімає токсини, покращує обмін речовин, стимулює шлунок, є антисептичним. Додайте його до спекотної кави 1-2 гороху, дайте настоятися.

2. Кардамон. Заспокійливий. Підсилює шлунок. Рекомендується додавати коробки кардамону або свіжому порошку до кави. Подарує каву особливий унікальний смак завдяки дії ефірних масел.

3. У Гвоздика. Стимулює кровообіг і знижує артеріальний тиск. Ефірні масла гвоздики надають аромат кави, допомагають зменшити негативний вплив кофеїну. Додайте одну голову гвоздики до спекотної кави і дайте її заварити.

4. ХРИК. Зменшує кислотний ефект кави на тілі. При виготовленні кави можна додати порошок кориці або цілу паличку, просто зануривши її в гарячу каву.

5. Умань Імбер. Калмінгально впливає на нервову систему, допомагає зняти біль і спазми, стимулює роботу шлунково-кишкового тракту. При заварюванні кави можна додати трохи імбирного порошку або невеликий шматок свіжого кореня.

86123456

257298

р.